Vacatures

Vacature Ontwerpleider – Midden-Nederland

Introductie

Ben jij een ervaren Ontwerpleider op zoek naar een kleinschalig bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt. Dit doen ze door klanten zo goed mogelijk te bedienen en door ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor opdrachtgevers en medewerkers en dus geen doel op zich. Ze hebben 3 belangrijke pillars:

1: Ze willen niet de grootste, maar de beste zijn. Dit doen ze door bewust complexe projecten op te zoeken, omdat ze hier de meeste kansen zien om zich te onderscheiden. Het streven naar grensverleggende oplossingen daagt medewerkers uit en geeft opdrachtgevers een concurrentievoorsprong, wetende dat ‘als dit bedrijf het niet kan, niemand het kan’.

2: Ze willen de beste werkgever zijn.
Hun missie kan alleen slagen wanneer ze de beste mensen aan zich weten te binden. Dit bedrijf wil daarom de best mogelijke werkgever zijn, die getalenteerde professionals inspireert tot creativiteit, eigen inbreng, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, met een goede balans tussen werk en privé. Werkplezier en een informele, collegiale sfeer horen daar vanzelfsprekend bij.

3: Ze mobiliseren kennis en investeren in innovatie.
De organisatie richt zich met kleine teams op verschillende oplossingsgebieden. Dit zorgt voor een sterke onderlinge betrokkenheid en het maakt dat ze kennis gemakkelijk delen. Omdat ze voorop willen lopen op technologisch gebied, moeten ze zich blijven ontwikkelen. Leren en innoveren hoort bij het werk en ze faciliteren dit in tijd en geld.

Functie

Wat ga je doen?

Als ontwerpleider ben je verantwoordelijk voor het integraal ontwerp voor de software van grote complexe verkeers- en tunneltechnische installaties, bruggen, sluizen en/of waterkeringen. In deze rol stuur je multidisciplinaire teams aan t.b.v. software ontwikkeling, testen en documentatie, op basis van vooraf met de opdrachtgever vastgestelde randvoorwaarden. Met gebruik van systems engineering (SE) draag je zorg voor een transparant en gestructureerd ontwerpproces waarbinnen de eisen herleidbaar zijn geverifieerd. Daarnaast denk je mee in de systeemarchitectuur en ben je lid van enkele project stuurgroepen. Je acteert in het politieke speelveld tussen opdrachtnemer en opdrachtgever (vaak RWS) en bent in staat om voor beide partijen het maximale rendement uit het project te halen.

Functie eisen

Als Ontwerpleider beschik je over:

* Een afgeronde relevante HBO- of WO- opleiding;
* >10 jaar aantoonbare werkervaring als Engineer binnen de industriële automatisering, waarbij je met één of meerdere PLC/SCADA systemen ervaring hebt opgedaan;
* Kennis van en ervaring met systems engineering;
* Domeinkennis van de droge- en natte infrastructuur (waterkeringen, bruggen, sluizen en/of tunnels);
* Ervaring met het aansturen van multidisciplinaire teams van software engineers en programmeurs.

Verder ben ondernemend, klantgericht, betrokken, wil je samen met je team prestaties neerzetten en weet je hoe je om moet gaan met een bedrijfspolitieke omgeving.

Aanbod

Wat kun je van hen verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket! Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met ruimte voor (individuele) persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige omgeving waarin je kunt leren en fouten mag maken. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. Met uitdagende opdrachten om aan te werken. Dit bedrijf is ontzettend ambitieus en legt de lat hoog voor zichzelf.

Inlichtingen

Ben jij de Ontwerpleider die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 20 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?