Vacatures

Vacature .NET Software Developer – Flevoland (inhouse)

Introductie

Ben jij een .NET Software Developer op zoek naar een uitdagende inhouse functie in Flevoland? Lees dan verder!

Organisatie

Voor wie zoeken we een .NET Software Developer?

Met enige regelmaat blijkt een kloof te bestaan tussen de hardware die onderdeel is van een infrastructuur en de gewenste functionaliteit. Dit kan zijn omdat de leverancier daarin (nog) niet voorziet, ofwel omdat de requirements complexer zijn dan gangbaar. In zulke gevallen dicht je als de Software Developer – in nauwe samenwerking met de projectmanagers, technische engineers én leveranciers – het gat. Dit doe je door het ontwerpen, realiseren en opleveren van maatwerksoftware. Hiervoor doorloop je de gebruikelijke projectstappen om verwachtingen en resultaten op één lijn te krijgen.

Bij onze opdrachtgever hanteren ze de Agile- of Scrum-methodiek, zodat ze snel concrete waarde toe kunnen voegen voor klanten. De ontwikkelde programmatuur kan eenmalig afgenomen worden, waarbij de klant het gebruiksrecht krijgt, eventueel mét een kopie van de code. Of ze kunnen kiezen voor een Managed Service-model, waarbij de klant de software blijft onderhouden en door ontwikkelen en de klant alleen de beschikbare functionaliteit afneemt.

Functie

Wat houdt de functie in?

Je gaat aan de slag op de afdeling Services. Deze afdeling verzorgt implementaties van diverse oplossingen bij klanten en is verantwoordelijk voor inbreng van kennis en specialisme binnen hun productportfolio om continu oplossingen te kunnen implementeren, die aan de laatste technologische stand voldoen.

Je gaat werken in een klein, maar enthousiast team van Software Engineers (developers) en valt onder de eindverantwoordelijkheid van de Director Services. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gebruikersapplicaties op basis van gebruikersspecificaties en zorg je voor de oplevering van de beoogde functionaliteit. Ook het documenteren van de ontwikkelde software en het schrijven van handleidingen behoort tot jouw taken. Tevens ben je in staat om applicaties op maat te ontwikkelen.

Functie eisen

Voor de functie van .NET Software Developer herken je jezelf in het volgende profiel:

Je bent een enthousiaste teamplayer, die in staat is om een klantspecifieke opdracht te definiëren en deze te toetsen op haalbaarheid. Daarnaast zorg je voor een functioneel/technisch ontwerp en ben je verantwoordelijk voor afstemming met de klant om de opdracht tot een goed resultaat te brengen. Ze verwachten van jou dat je in het werkaanbod de ruimte benut om nieuwe kennis op te doen en je vaardigheden verder te ontplooien.

Verder beschik je over:
* Technische kennis op minimaal MBO-niveau;
* HBO denk- en werkhouding;
* Kennis van C#, Asp.NET, MVC, HTML, Javascript, JQuery en SQL Server;
* Kennis van de Agile ontwikkel methodiek (SCRUM);
* Analytisch en probleemoplossend vermogen;
* Doelmatigheid;
* Goede communicatieve vaardigheden;
* Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatieven, ontplooiing en opleidingsmogelijkheden. Verder biedt onze opdrachtgever interessante projecten en klantomgevingen om je opdrachten uit te voeren. Onze opdrachtgever is een gezellig bedrijf om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Regelmatig worden informele activiteiten georganiseerd om collega’s ook buiten het werken te leren kennen.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* Afhankelijk van je kennis en ervaring loopt de schaal tot maximaal €4500;
* Reiskostenvergoeding;
* 26 vakantiedagen;
* Mobiel en abonnement;
* Laptop die naar eigen keuze uitgezocht mag worden;
* Mogelijkheid tot volgen van trainingen en cursussen;
* Pensioen regeling 2/3 werkgever en 1/3 werknemer.

Inlichtingen

Ben jij de .NET Software Developer die wij zoeken? Solliciteer dan voor maandag 25 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?