Vacatures

Vacature .NET Developer Gezondheidszorg – Nijmegen

Introductie

Ben jij een .NET Developer met affiniteit met de gezondheidszorg? Bekijk deze vacature bij een farmaceutisch bedrijf in Nijmegen!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Het betreft een internationaal farmaceutisch bedrijf. Hun voornaamste product is een geneesmiddel dat wereldwijd wordt voorgeschreven aan mensen met schizofrenie, voor wie andere medicijnen niet werken. Het middel is zeer effectief maar heeft ook bijwerkingen. Vandaar dat onze opdrachtgever een uitgebreid monitoring systeem heeft opgezet waarbij bloed van gebruikers continu wordt getest. Daarnaast verrichten ze ook klinisch geneesmiddelen onderzoek.

Momenteel wordt er software gebruikt van een Amerikaanse producent. Ze willen nu echter een eigen variant van het patiënt monitoring systeem ontwikkelen. De bedoeling is om dit niet alleen voor de eigen organisatie te gaan gebruiken, maar ook als op zichzelf staand product op de markt te gaan brengen. En daar hebben ze jou voor nodig! In de rol van Senior .NET Developer word je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van het nieuwe patiëntmonitoring systeem. De functie is erg zelfstandig van opzet: doordat je in een vroeg stadium instapt is er veel ruimte voor eigen input.

Functie

Wat houdt de functie in?

Je gaat met een klein SCRUM/Agile team beginnen met het van scratch af aan ontwikkelen van een nieuw patiënt monitor systeem. Je stuurt de technische implementatie van de ontwikkeling aan en bent verantwoordelijk voor de technische kwaliteit. Als senior begeleid je minder ervaren collega’s en ben je het eerste aanspreekpunt bij technische vragen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van technische ontwerpen en werkt hierbij samen met de architect en de product owner. Omdat de ontwikkelafdeling zeer jong is, speel je ook en rol bij het opzetten en uitwerken van de ALM processen.

Functie eisen

Voor de functie van .NET Developer Gezondheidszorg beschik je over:

* Een relevante en afgeronde HBO/WO opleiding;
* Ervaring met development van C#.Net webapplicaties;
* Ervaring met HTML, javaScript, CSS en ASP.Net;
* Ervaring met SQL;
* Ervaring met Visual Studio 2013 (dit is een pré);
* Ervaring met Testen (dit is een pré);
* Affiniteit met beveiligingsprotocollen (toegangscontrole & encryptie van data).

Verder heb je een hands-on mentaliteit en een flexibele en zelfstandige houding. Ook ben je kwaliteitsbewust, nauwkeuring, analytisch, leergierig en ondernemend.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* De salarisrange loopt tot ongeveer €4.500,-;
* Eerst een jaarcontract, daarna een vast contract;
* Reiskostenvergoeding;
* Laptop en telefoon;
* Premievrij pensioen;
* Minimaal 27 vakantiedagen.

Inlichtingen

Ben jij de .NET Developer Gezondheidszorg die wij zoeken? Solliciteer dan voor maandag 26 maart via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?