Vacatures

Vacature .NET Developer – Breda – Randstad

Introductie

Ben jij een .NET Developer op zoek naar vernieuwende en scherpe projecten regio Breda – Randstad? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Bij deze Microsoft Gold Partner werk je continu aan vernieuwende en scherpe projecten in de software development, Application Lifecycle Management en Consultancy. Dit bedrijf is thuis in de complexe IT-wereld; continue verbetering en innovatie bij klanten, is waar zij voor staan. En dit zijn niet zomaar klanten, ze werken voor de mooiste merken!

Bij dit bedrijf ben je welkom en sta je centraal; hier heb jij zelf veel invloed op het tempo van jouw ontwikkeling en inkomen. Bij onze opdrachtgever werken professionele IT’ers die van hun vak houden, met de nieuwste ontwikkelingen meegaan, met beide benen op de grond staan en altijd klaarstaan voor hun collega’s. Er heerst een familiaire sfeer en collega’s denken met je mee. Naast werken, worden er geregeld leuke dingen met elkaar ondernomen. Zo gaan zij elk jaar met een grote groep collega’s met partners een weekend weg.

Functie

Wat houdt de functie in?

We hoeven jou niet te vertellen dat de ene .NET-er de andere niet is. Dus om even in een paar bullets de functie te omschrijven lukt gewoonweg niet. De opdrachten van onze opdrachtgever zijn divers en specialistisch. Natuurlijk ontwikkelen zij software, maar daarnaast trainen ze ook ontwikkelaars, analyseren ze software kwaliteit en adviseren ze hun klanten hoe ze hun software ontwikkeling op een hoger niveau kunnen tillen.

Functie eisen

Als .NET Developer beschik je over:

* Minimaal 2 jaar ervaring met softwareontwikkeling, object oriëntatie, C# en ASP.NET;
* Kennis van design patterns;
* Ervaring met Agile/Scrum.

Verder kun je jezelf omschrijven als een clean coder en heb je ervaring met principes als SOLID en test driven development. Tot slot kun je het een en ander vertellen over de laatste technieken zoals .NET Core, Docker, Angular 2, Xamarin of ben je Microsoft-gecertificeerd.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een uitstekend salaris;
* Direct een vast contract;
* Een lease auto, bonusregeling, netto maandelijkse onkostenvergoeding en er wordt tweederde van je pensioenpremie betaald;
* Opleidingsmogelijkheden, persoonlijke aandacht en een prettige informele werksfeer met leuke collega’s. Ze hebben een eigen kenniscentrum voor kennisdeling, trainingen en cursussen;
* Uitdagende en gevarieerde opdrachten bij boeiende opdrachtgevers;
* Standaard 40 uur per week, maar een 36- of 38 urige werkweek is bespreekbaar.

Inlichtingen

Ben jij de .NET Developer die wij zoeken? Solliciteer dan voor dinsdag 29 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?