Vacatures

Vacature MES Thought Leader – Midden-Nederland

Introductie

Ben jij een proactieve MES Thought Leader met (meer dan) 5 jaar ervaring in de industriële automatisering? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Voor wie zoeken we een MES Thought Leader?

De vraag naar kwalitatieve en veilige levensmiddelen, chemische producten en geneesmiddelen groeit en verandert voortdurend. Maar grondstoffen zijn schaars en het milieu moet worden ontzien. Om aan de vraag te kunnen voldoen, zijn slimme fabrieken nodig. Fabrieken die dankzij volledig geautomatiseerde processen zo energiezuinig en grondstof efficiënt mogelijk produceren. En die door continue procesmonitoring en -bijsturing producten vervaardigen die altijd voldoen aan de juiste klantspecificaties en aan wettelijke kwaliteits- en veiligheidsnormen.

De units Food, Chemie en Pharma helpen klanten met innovatieve software- en hardware-oplossingen. Zo zorgen zij voor de koppeling met het ERP, de implementatie van het Manufacturing Execution System (MES) tot en met de directe besturing op procesniveau. Dankzij de inzet van deze slimme automatiseringsoplossingen is informatie in de fabriek altijd actueel en direct beschikbaar. Zo wordt de snelheid en wendbaarheid in een productieproces vergroot.

Zorgen voor een belangrijke productie order op de juiste plek op het juiste moment in overeenstemming met de juiste kwaliteitscriteria. Manufacturing Execution System (MES) is de link tussen de vraag van de klant en de machines die aan het verzoek zullen voldoen door het product te leveren. Dat is een tweewegsysteem waar rapportage, receptinstellingen en productieveranderingen deel van uitmaken. Cruciale informatie gaat vanuit het kantoor naar de fabriek, maar minstens zoveel waardevolle data legt de omgekeerde weg af. Allemaal gestuurd door MES.

Functie

Wat houdt de functie in?

Als MES Thought Leader bepaal jij samen met de klant wat de functionele en niet-functionele requirements zijn en adviseer jij welke MES-oplossingen ze het beste kunnen bieden om aan de wens van de klant te voldoen.

Functie eisen

Voor de functie van MES Thought Leader beschik je over:

* Een HBO of WO diploma;
* >5 jaar ervaring in de industriële automatisering en/of MES bij voorkeur Wonderware;
* Aantoonbare ervaring in het MES / MOMS domein, waaronder ISA-95, ISA-88 en modeleren (BPM);
* Ervaring in de Food, Feed, Chemie of Pharma (dit is een pré, geen must).

Verder ben je in staat om MES / MOMS requirement workshops te geven op verschillende niveaus en en aan diverse afdelinge. Ook ben je in staat om klantcases actief te begeleiden. Tot slot kun je, op basis van marktontwikkelingen en trends, op een pro-actieve manier nieuwe business bij klanten identificeren, initiëren en ontwikkelen.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een passend salaris;
* Een leaseauto;
* 13e maand;
* 29 vakantiedagen;
* Onkostenvergoeding;
* Bonusuitkering;
* Ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Ben jij de MES Thought Leader die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 13 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6-29 52 09 05
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?