Vacature Mendix Developer/Consultant – Randstad

Introductie

Als Mendix Developer/Consultant op zoek naar een bedrijf waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat? Lees dan verder!

Organisatie

Ze zijn een dochterbedrijf van een toonaangevende IT organisatie in Nederland, maar echt een eigen entiteit. Het is een specialistische club (±35fte) met echte ‘vakidioten’ op het gebied van low-code. Ze hebben nauwe banden met Mendix (‘Center of Excellence’ en ‘Expert Partner’) en ook een Mendix MVP in het team. Ze ontwikkelen maatwerkapplicaties voor diverse klanten, van strategie tot realisatie. De cultuur is informeel en laagdrempelig. Eigen meningen en eigenwijze mensen worden gewaardeerd en gerespecteerd. Ze hechten veel waarde aan de ontwikkeling van de medewerkers middels uitdagende projecten, trainingen, cursussen en kennisdeling sessies. Ze hebben ook een actieve community om elkaar te betrekken en te helpen als je ergens tegen aanloopt.

Functie

De projecten (geen platte detachering) zijn zowel inhouse als op locatie bij klanten (maar momenteel thuis.. en dat zal in de toekomst ook deels normaal blijven). Wát je gaat doen hangt af van wat je kúnt én wat je wíl doen. Denk bijv. aan het ontwikkelen van complexe integrale platformen waarmee bedrijfsprocessen van klanten worden vereenvoudigd en verbeterd of het razendsnel ontwikkelen van slimme en innovatieve maatwerk applicaties. Je werkt nauw samen met collega’s om tot de beste technische oplossingen te komen. Specialisten van diverse niveau’s zijn welkom: medior, senior of lead. Als Senior/Lead ben je ook verantwoordelijk voor de architectuur en het coachen van collega’s. – Projecten – Ze werken voor uiteenlopende klanten in diverse branches en met moderne technologieën op het gebied van mobile, web en cloud. Wat voor projecten ze doen? Denk bijvoorbeeld aan: • Mobiele app om te kunnen reserveren in restaurants; • IoT cloud platform om het productieproces in de industriële sector te monitoren en te voorkomen dat machines uitvallen; • Platform voor de industriële sector waarin alle stakeholders informatie kunnen uitwisselen en op de hoogte blijven mbt onderhoud en reparaties; • Applicatie voor de autobranche om het auditproces te optimaliseren voor showrooms; • Flexibel platform om informatie uit te wisselen en inzicht te krijgen in de status van het schoonmaakproces in de trein; • Mobiele -en webapplicatie om het aanvragen van huurwoningen te automatiseren.

Functie-eisen

• Een afgeronde en relevante HBO of WO; • Minimaal 2 jaar ervaring als Mendix consultant, Mendix developer of Mendix engineer; • Enige knowhow van Java en/of .NET, Javascript, JSON, HTML5, CSS of XML; • Communicatief vaardig.

Aanbod

Vast contract, goed salaris (€3.000 – €5.500 bruto), 26 vakantiedagen, leaseauto of mobiliteitsbudget, bonus, onkostenvergoeding (€45 netto/maand), laptop, telefoon, pensioenregeling, opleidingsbudget, 32-40 uur werken, flexibiliteit/thuiswerken

Inlichtingen

Ben jij de Mendix Specialist die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal +31(0)6 21 22 03 27 maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!