Vacatures

Vacature Manager Datamanagement – Drenthe

Introductie

Ben jij een Manager Datamanagement op zoek naar een ambitieuze en daadkrachtige werkomgeving in Drenthe? Lees dan verder!

Organisatie

Voor wie zoeken we een Manager Datamanagement?

Je gaat aan de slag bij een ambitieuze verzekeraar. Bij dit bedrijf zijn ze niet bang voor een uitdaging, zijn ze initiatiefrijk en durven ze beslissingen te nemen. Iedere dag opnieuw doen ze hun uiterste best om al hun ambitieuze doelstellingen waar te maken. Ze doen dat vanuit een warme werkomgeving met leuke en inspirerende collega’s.

Je gaat aan de slag op de afdeling informatievoorziening. Deze afdeling is volop in beweging: Er wordt gewerkt aan grote IT projecten, het Agile werken wordt geïntroduceerd en de ambities rondom big data worden de komende tijd gerealiseerd.

Functie

Wat ga je doen?

Als Manager Datamanagement ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de afdeling Data. Samen met je team identificeer je data elementen en bepaal je het kwaliteitsniveau. Je definieert de wijze waarop data het beste kan worden beheerd in de bedrijfsprocessen en vertaalt dit door naar procedures en werkwijzen. De organisatiedoelstellingen vertaal je samen met je team door naar concrete afdelingsdoelstellingen en je legt deze vast in jaarplannen. Je draagt er zorg voor dat jouw afdeling de juiste data op de juiste plek op de juiste tijd aanlevert. Hiermee opereer je op het snijvlak van de business en IT.

Als Manager Datamanagement rapporteer je rechtstreeks aan de CIO. Samen met de andere MT leden ben je verantwoordelijk voor het in gang brengen en houden van de transitie waar de afdeling Informatievoorziening midden in zit. Jouw afdeling bestaat nu nog slechts uit 7 medewerkers (vast en flexibel) maar zal dit jaar uitgebreid worden met 5 medewerkers. Als manager datamanagement ben je ambassadeur binnen en buiten deze organisatie om de afdeling data op de kaart te zetten.

Functie eisen

Als Manager Datamanagement herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je bent een stevige en inspirerende manager die zorgt voor een goede werksfeer binnen het team. Je geeft op een coachende manier leiding aan de afdeling en je hebt oog voor het individu en zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Naast je focus op het faciliteren en ontwikkelen van het team, ben je innovatief en lever je een bijdrage aan het verbeteren en uitbouwen van nieuwe en bestaande data producten en diensten.

Verder beschik je over:
* Een afgerond en relevant HBO of WO-diploma;
* Kennis en ervaring op het gebied van data(management) en informatieproducten;
* Werkervaring in Informatica;
* Minimaal 5 jaar management ervaring;
* Kennis van Agile werken, bekend met Safe©;
* Ervaring in het begeleiden en realiseren van veranderingen;
* Kennis van en ervaring in de verzekeringsmarkt.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn én om te groeien. Samen werken aan ambities en samen blijven ontwikkelen.
Ook kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen en biedt dit bedrijf de mogelijkheid tot flexibele werktijden en thuiswerken. Je kunt bij hen 36, 38 of 40 uur aan de slag.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* Een uitstekend salaris;
* Een vaste 13e maand;
* Premievrij pensioen;
* Reiskostenvergoeding;
* 25 verlofdagen;
* Bruto ziektekostenverzekeringstoeslag.

Inlichtingen

Ben jij de Manager Datamanagement die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 13 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?