Vacature Lead .NET Developer – Utrecht

Introductie

Wil jij bijdragen aan maatschappelijk waardevolle softwareoplossingen voor het onderwijs? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een dochterbedrijf van een toonaangevende IT organisatie in Nederland, maar echt een eigen entiteit (50fte). Ze ontwikkelen software producten voor de onderwijssector. Dankzij hun digitale leerplatformen is het mogelijk om te leren, trainingen en cursussen te volgen en goed en efficiënt samen te werken. Ze willen zodoende maatschappelijk hun bijdrage leveren. De cultuur is informeel en laagdrempelig en samenwerken staat centraal. Iedereen is makkelijk benaderbaar voor vragen en wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers.

Functie

Je komt in een internationaal scrum team (±10 fte) waarin je een kartrekker zult zijn. Denk aan; het bepalen van de technische roadmap, de architectuur en technische inhoud van producten, doorontwikkelen van bestaande functionaliteiten en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Ook ben je een vraagbaak voor collega’s en vind je het leuk om kennis over te dragen.

– Technologie / Methoden –
o.a. C#, .NET Core, Web API’s, Elastic search, Vue.JS, Javascript frameworks, source control, ORM mappers, Visual Studio, Git, jQuery, depency injection frameworks, containers (Kubernetes, Docker), Azure, Azure DevOps, Scrum

Functie-eisen

– Afgeronde relevante HBO of WO;
– Minimaal 5 jaar ervaring als .NET Developer;
– Kennis van .NET Core en Web API’s;
– In staat om initiatief te nemen in projecten en collega’s daarin technisch mee te nemen.

Aanbod

Goed salaris, 26 vakantiedagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, studiemogelijkheden (tijd en budget), laptop, smartphone, flexibele werktijden, thuiswerken, 32-40 uur werken

Inlichtingen

Ben jij de .NET Lead Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp