Vacature Lead Cisco Netwerk Consultant – Randstad

Introductie

Wil jij een Lead rol hebben bij een jonge, informele en ambitieuze consultancy partij met echte Cisco Netwerk professionals? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een jong en informeel bedrijf (±40fte) in omgeving Utrecht, waarbinnen je makkelijk op iedereen afstapt en zegt wat je denkt en vindt. Er is veel oog voor de medewerkers (teambuilding, opleidingen, groeipad, etc.). Ze helpen je (door)groeien als Technisch Expert aan de hand van trainingen, cursussen (ook in werktijd) en uitdagende opdrachten. Je hebt zelf inspraak in wat je gaat doen, zowel inhoudelijk als logistiek. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar je huidige skills, maar ook wat je wil leren/ontwikkelen. Er is een technisch MT dat bepalend is voor de visie. Daardoor staat management dicht bij de Consultants. De Netwerk unit (±30fte) is groeiende en ze zoeken nu mensen die het leuk vinden dat samen verder op te bouwen en dit geval iemand die de kar wil trekken. Ze hebben al veel ervaren experts in dienst én goede connecties met Cisco. Naast netwerken zijn ze ook gespecialiseerd in cloud technologieën.

Klanten zijn bekende namen als SSC-ICT, Vopak, Royal FloraHolland, Nike, Tele2, Rabobank, Action, PostNL, KPN, COA, ING. Ze werken ook voor gemeentes, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen.

Functie

Het is belangrijk dat je een sterke visie hebt, want je gaat de lijnen uitzetten voor de Netwerk unit (±30fte, en groeiend) en neemt deel in het technisch MT. Ook krijg je alle ruimte om kennissessie te initiëren en te leiden. Je kunt meedraaien in sales trajecten (geen must). Ook ben je actief in stabiele opdrachten voor klanten (al gauw een jaar). Je gaat adviseren bij complexe vraagstukken op het gebied van low level en high level netwerkdesign, architectuur- en ontwerprichtlijnen opstellen en realiseren, complexe probleemanalyse uitvoeren en realisatieproblemen afhandelen. Je bent het eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor andere engineers.

Functie-eisen

• HBO denk-en werkniveau;
• Relevante (Cisco) certificering (liefst op CCIE niveau);
• Minimaal 5 jaar relevante ervaring;
• Ervaring met Cisco technologieën, Togaf en Archimate;
• Ervaring met low-level en high-level designs
• Ervaring met Software Defined Networking (pré);
• Ervaring met MPLS/BGP/OSPF, HRSP/VRRP;
• Ervaring met automation, Linux, Python (pré), Intrusion Detection Systems (IDS), Intrusion Prevention Systems (IPS);
• Communicatief vaardig.

Aanbod

Vast contract, goed salaris, vakantiegeld (8,33%), 25 vakantiedagen, maandbonus (5-10% van je bruto salaris), leaseauto of mobiliteitsbudget, pensioenregeling, laptop, telefoon, studiemogelijkheden, 36-40 uur werken

Inlichtingen

Ben jij de Lead Netwerk Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp