Vacatures

Vacature Klinisch Psycholoog – Tilburg

Introductie

Ben jij een Klinisch Psycholoog Volwassenen op zoek naar een toegankelijke GGZ-aanbieder in Tilburg? Lees dan verder!

Organisatie

Om wat voor organisatie gaat het?

Onze opdrachtgever is een toegankelijke GGZ aanbieder (WTZI erkende instelling). Ze bieden zowel eerste- als tweedelijns zorg en hebben verschillende vestigingen door het hele land. Deze kleinschalige praktijken zijn goed ingebed in regionale samenwerkingsverbanden met korte lijnen naar de verwijzers. Er wordt gewerkt in kleine teams, zodat er op laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samengewerkt kan worden. De teams zijn zelfsturend er er zijn veel opleidingsmogelijkheden.

Voor de vestiging Tilburg is dit bedrijf op zoek naar een Klinisch Psycholoog Volwassenen. Het aantal uur is bespreekbaar; de voorkeur gaat uit naar 32-36 uur.

Functie

Als Klinisch Psycholoog zijn je verantwoordelijkheden:

Je werkt als hoofdbehandelaar en als zodanig neem je ook deel aan het MDO (multidisciplinair overleg) waarin behandelvoorstellen en voortgang van behandelingen worden besproken. Voor de cliënten waarvoor je hoofdbehandelaar bent, draag je de (eind)verantwoordelijkheid voor diagnostiek en hulpverlening. Als je dit wilt, geef je werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen en behandelaren in opleiding.

Functie eisen

Voor de functie van Klinisch Psycholoog, herken je jezelf in de volgende profielschets:

* Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie als Klinisch Psycholoog;
*Je hebt ruime ervaring en affiniteit met de doelgroep.

Verder ben je integer, weet je van aanpakken en kun je overstijgend denken. Ook werk je vanuit een visie op de moderne GGZ en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van de behandelingen en aan de ontwikkeling van de organisatie.

Aanbod

Wat bieden zij?

Onze opdrachtgever biedt een prettige werkplek in een enthousiast en inspirerend team waarin kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan. Daarnaast bieden zij arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. Een vast contract is bij wederzijdse klik ook zeker bespreekbaar. Vanuit het management word je gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en jezelf te ontwikkelen door middel van bijscholing en workshops.

Inlichtingen

Ben jij de Klinisch Psycholoog die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 28 februari via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vagen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
sanne.cremer@fahr-becker.nl
+31(0)6-29520905

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?