Vacature Java Developer Hightech – Rotterdam/Den Haag

Introductie

Wil jij als Java Developer een functie met de nieuwste technieken in state-of-the-art projecten? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Het is een toonaangevende organisatie binnen de hightech industrie. Ze maken maken maatwerksoftware voor o.a. Kruidvat, Atlas Copco en de Rotterdamse Haven. Ze bouwen complete systemen voor integraties met bijvoorbeeld machines, tablets, web portals en voertuigen. Het is een club vol gepassioneerde technisch experts, die ook eigenwijs durven te zijn. Ontwikkeling van medewerkers is erg belangrijk en dat zie je terug in de groeimogelijkheden (financieel, functie, tech skills, soft skills). Ze hebben ook hun eigen academy. De cultuur is informeel, betrokken en open. Eigen meningen worden gewaardeerd en gerespecteerd.

Functie

Ze doen voor het overgrote deel inhouse projecten. Nu wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt. ‘Straks’ zal het een combi zijn van thuiswerken, op kantoor in omgeving Rotterdam en bij klanten in de regio. Ze werken regio gebonden, waardoor het reizen leuk blijft. Het gaat om projecten in omgeving Rotterdam en Den Haag, in de sector transport & logistiek. Qua werkzaamheden kun je denken aan; het werken aan complexe webportalen en bedrijfskritische applicaties die ervoor zorgen dat de logistiek in de Rotterdamse haven soepel verloopt, het ontwikkelen van nieuwe software en aanpassen van bestaande software voor complexe systemen, meedenken over slimme oplossingen en problemen vertalen naar een passende oplossing. Je bent ook verantwoordelijk voor het functioneel en technisch ontwerp.

– Technologie / Methoden –

Afhankelijk van je interesses. Denk aan o.a. Java (EE), Spring (boot), Maven, GIT, front-end Swing / OpenGL, Angular, Docker, Kubernetes, Kotlin, Microservices, IoT, Azure DevOps, Agile / Scrum

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 3 jaar ervaring als Java Developer;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

o.a. vast contract bespreekbaar, goed salaris, vaste 13e maand (kun je maandelijks laten uitbetalen), 29 vakantiedagen, leaseauto of mobiliteitsvergoeding (brandstofvergoeding binnen de EU), maandelijkse netto onkostenvergoeding, laptop, telefoon, pensioenregeling, studiebudget, 32-40 uur werken

Inlichtingen

Ben jij de Java Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp