Vacatures

Vacature Integratie Consultant – Utrecht

Introductie

Ben jij een ervaren Integratie Consultant en wil jij je talent inzetten waar het er écht toe doet? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met 18 bedrijven, verdeeld onder vier servicelines, zijn zij er voor startups, groeiers en gevestigde namen.
Een passie voor business en digitalisering; dat is wat deze opdrachtgever bindt en waar ze goed in zijn. Samen met ruim 1.400 bevlogen vakspecialisten werken zij aan uiteenlopende projecten en zijn zij dagelijks bezig om problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren.

Functie

Wat houdt de functie in?

Jij kan met Oracle FMW producten in combinatie met jouw unieke skills de beste integratieoplossingen creëren voor complexe applicaties. Naast het ontwikkelen, ontwerp je mee aan de architectuur van complexe multi-tier applicaties en lever je kennis, advies en technische support aan opdrachtgevers en collega’s.

De techniek staat niet stil en vanzelfsprekend ben jij van alle technische nieuwtjes op de hoogte. Je blijft jezelf continu ontwikkelen en uitdagen en deelt graag je kennis. In deze rol krijg je alle mogelijkheden om je nog verder te ontwikkelen en samen met andere ervaren collega’s te werken aan uiteenlopende projecten. Je vindt het leuk om de informatie waar jij je dagelijks mee bezighoudt en trots op bent, te delen op het succesvolle technology blog van onze opdrachtgever.

Je levert jouw bijdrage aan kennissessies en presentaties op Oracle Open World, DevoXX, JFall en JavaOne. Als jij jezelf wil overstijgen en als Integratie Consultant onderdeel wil zijn van een hecht team van professionals, dan is deze vacature van Integratie Consultant perfect voor jou.

Functie eisen

Voor de functie van Integratie Consultant beschik je over:

* Een HBO- of WO- diploma richting IT of een vergelijkbare studierichting;
* > 3 jaar kennis van en ervaring met:
+ Oracle SOA Suite, OSB, BPM;
+ Oracle PaaS Cloud Services (pré);
+ XML en SOAP ;
+ REST / JSON;
+ WebLogic en Oracle Database.

Verder herken je jezelf in de volgende profielschets:

De Oracle SOA-architectuur heb jij je helemaal eigen gemaakt en complexe functionele vragen kun jij dan ook met gemak omzetten naar resultaat. Pragmatisch denken is jouw tweede natuur en ontwikkelen volgens de Agile (Scrum)-methode ligt ook helemaal in jouw straatje. Je hebt een heldere visie op je vakgebied, die je als vanzelfsprekend deelt met je collega’s en opdrachtgevers. Verder ben je gedreven en stel je de klant, het team en de organisatie altijd voorop.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Work hard, play hard. Naast hard werken, hebben ze ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg. Kortom, een hechte club van collega’s. Verder vinden ze leren en kennisdelen erg belangrijk. Met experts in je vakgebied werk je intensief samen en je kijkt continu naar de nieuwste ontwikkelingen. Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. En op de bekende Oracle conferenties in binnen- en buitenland zijn zij uiteraard present.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:

* Ze hebben geen salarisschaal. Dit is echt afhankelijk van je kennis en kunde;
* Direct een contract voor onbepaalde tijd;
* 26 vakantiedagen;
* Goede pensioenregeling;
* Bonusregeling afhankelijk van je inzet en de gezamenlijke winst;
* Opleidingsbudget;
* Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
* Telefoon en laptop.

Inlichtingen

Ben jij de Integratie Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan voor donderdag 31 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

drs. Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?