Vacature IA Software Engineer – Eindhoven

Introductie

Ben jij een ervaren Software Engineer op zoek naar een ambitieus bedrijf binnen de Industriële Automatisering? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Voor wie zijn we op zoek?

Onze opdrachtgever (±100fte) levert kennis en kunde aan de technische wereld. Hun corebusiness is het adviseren en uitvoeren van software- en hardware projecten in de industriële automatisering. De engineers bij deze klant zijn zeer divers: van doorgewinterde consultants engineering tot en met getalenteerde juniors. Door deze enthousiaste en gedreven engineers blijven ze sterk groeien. Daarom zijn ze nu op zoek naar Software Engineers.

Ze hebben een platte, no-nonsense cultuur en een hekel aan betuttelende regels, procedures en andere bureaucratische rompslomp. Ze benaderen mensen zoals zij zelf ook benaderd willen worden: open en informeel. Ze werken in diverse branches: chemie en farma, food & feed, machinebouw, energietechniek, hightech, water & infra, transport & logistiek, automotive & mobiliteit. Ze ontwikkelen ook eigen producten (o.a. mobiele apps om installaties en producten remote te monitoren) en hebben een eigen academy om medewerkers te helpen in hun ontwikkeling.

Bij onze opdrachtgever willen ze niet stilstaan. Structureel investeren zij 10% van hun tijd in het nastreven van persoonlijke ambities en het verder laten groeien van de organisatie. Deze activiteiten voeren zij bij voorkeur gezamenlijk op kantoor uit, hetgeen de onderlinge band en persoonlijke groei enorm bevordert.

Zij kijken naar waar iemand goed in is of kan worden. Op basis hiervan worden rollen en taken afgesproken. Het is om deze reden dat zij vastomlijnde functies zo veel mogelijk vermijden.

Functie

Wat houdt de functie in?

Je ontwikkelt en programmeert software, zelfstandig en in teamverband, ten behoeve van het aansturen van machines en proces installaties. Je ontwikkelt applicatiesoftware voor (soft)PLC-, HMI-, SCADA-, DCS of MES/MOM-systemen en programmeert Industrial Web/ Mobile Apps. De PLC en SCADA programma’s worden veelal gebruikt i.c.m. een door henzelf ontwikkelde applicatie voor aansturing van industriële processen.

– Technologie –
o.a. Siemens S5/S7/PCS7/Safety, Rockwell Automation/Allen Bradley, Mitsubishi, Schneider Electric, B&R, Beckhoff, VIPA, Siemens WinCC/WinCC Flexible/Protool, Wonderware Intouch, Rockwell RSView 32, GE – Fix32/IFix/Cimplicity, Pro-Face, Foxboro, Yokogawa, Sattline

Functie-eisen

Als PLC / SCADA Engineer herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je hebt een gemotiveerde en flexibele instelling, bent proactief en hebt een gezonde drive om iets te willen bereiken. Verder ben je bereid om trainingen te volgen en kun je in zowel woord als geschrift in het Nederlands en Engels communiceren met collega’s en klanten.

Verder beschik je over:
* Minimaal een afgeronde relevante HBO, zoals elektrotechniek of automatisering;
* Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met PLC systemen, zoals Siemens S5, S7, Mitsubishi en Allen-Bradley, PCS7 en SCADA.

Aanbod

Salaris (tot €5.000 bruto), vast contract, 25 vakantie + 5 flexdagen (vrij of studie), leaseauto (€750 excl brandsof) of mobiliteitsbudget, laptop, telefoon, vergoedingen voor internet en telefoon abonnement, pensioenregeling (55% werkgever), ongelimiteerd studiebudget, flexbudget (€250 p/j), bonus (1-2x maandsalaris)

Inlichtingen

Ben jij de IA Software Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!