Vacature Functioneel Beheerder – Utrecht

Introductie

Wil jij impact hebben bij een maatschappelijk betrokken organisatie en bijdragen aan betere zorgverlening? Lees dan verder!

Organisatie

Deze organisatie is gevestigd in Utrecht en levert eerstelijnszorg aan meer dan 150.000 mensen vanuit meer dan 20 gezondheidscentra in Nederland. Het is een vernieuwende organisatie waar eerstelijns zorgverleners vanuit verschillende disciplines één geheel vormen en efficiënt en doelgericht samenwerken. Denk aan Psychologen, Huisartsen, Apothekers en Fysiotherapeuten. Ze hebben een eigen platform ontwikkeld voor online zorg. Qua diensten kun je o.a. denken aan oplossingen voor videoconsults met behandelaren, inzicht in labuitslagen en afspraken maken.

Er is een informele sfeer waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Zodoende kun je het bedrijf helpen met de verdere groei. Er zijn ook veel mogelijkheden om je persoonlijke en technische skills verder te ontwikkelen met trainingen en cursussen.

Functie

Je komt in een omgeving te werken met jonge en gedreven mensen. Je bent de schakel tussen de business en IT en gaat o.a. werkprocessen optimaliseren en automatiseren. Je hebt een Agile mindset en gaat de kar trekken wat betreft IT projecten met als doel te kijken waar IT kan bijdragen aan betere en efficiëntere zorg(verlening). Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Je bent sociaal sterk en vindt het leuk om te schakelen met eindgebruikers (zorgverleners).

De projecten zijn vrij divers en verschillen in grootte, denk aan: selecteren van omnichannel communicatiemiddelen, ‘digitale dokterstas’ voor consultants op afstand, Huisartsinformatiesystemen (HISSEN), informatie veiligheid verder professionaliseren, afstemming met gebruikers (zowel technisch als functioneel), het franchise model van de organisatie vormgegeven / conversie begeleiden.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO of WO;
• Minimaal 2 jaar ervaring als Functioneel Beheerder of in een vergelijkbare rol;
• Affiniteit met en/of interesse in de zorgsector;
• Ondernemend, communicatief vaardig en representatief.

Aanbod

Jaarcontract (daarna vast), salaris in overleg, 30 vakantiedagen, reiskostenvergoeding/OV kaart, pensioen, laptop, telefoon, flexibele werktijden, thuiswerken, studie, 32-40 uur werken

Inlichtingen

Ben jij de Functioneel Beheerder met de skills om projecten op te zetten die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp