Vacature Fullstack .NET Cloud Developer – Eindhoven

Introductie

Wil jij samenwerken met bevlogen collega’s in een informele setting en werken aan maatschappelijk waardevolle software oplossingen? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een dochterbedrijf van een toonaangevende organisatie in de hightech industrie, maar wel echt een eigen entiteit. Het is een jonge en dynamische organisatie (± 40fte) in omgeving Eindhoven waarin snel wordt geschakeld en een passie heerst voor digitale transformatie. Er werken energieke, proactieve en ‘eigenwijze’ mensen. Er heerst een platte, no-nonsense cultuur en ze hebben een hekel aan betuttelende regels, procedures en andere bureaucratische rompslomp. Ze benaderen mensen zoals zij zelf ook benaderd willen worden: open en informeel.

Ze hebben diverse (software) producten ontwikkeld met behulp van AI / algoritmen voor o.a. energieverbruik (en besparing van energie / CO2 uitstoot), (voorspelling van) onderhoud van apparatuur, optimale (werk/transport)planning, planbord met AI features en meer.

Functie

Je gaat met je collega’s in een Scrumteam werken aan een eigen IoT en Cloud oplossing. Hiermee kan o.a. worden voorspeld (AI / algoritmen) wanneer onderhoud nodig is aan bepaalde machines en daar real time op acteren. Ook kan remote worden gemonitord. Naast coderen ga je ontwerpen, requirements achterhalen en meesturen binnen het team.

– Technologie / Methoden –

o.a. diverse Azure producten (o.a. Functions, App Services, IoT Hub, AD, Key Vault, DevOps, Build Agents), C#, ASP.Net Core, Entity Framework, TypeScript, HTML, CSS, LinQ, IoT, Security, GraphQL, Scrum

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 3 jaar ervaring als Software Developer met .NET;
• Ervaring met web en cloud oplossingen;
• Communicatief sterk en gepassioneerd in je vak.

Aanbod

o.a. vaste 13e maand (deze kun je maandelijks laten uitbetalen), 29 vakantiedagen, mobiliteitsbudget of leaseauto (ook al is het een interne functie), pensioenregeling, maandelijkse onkostenvergoeding, laptop, ontwikkelmogelijkheden (opleidingsdagen, studiebudget)

Inlichtingen

Ben jij de Fullstack .NET Cloud Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp