Vacatures

Vacature Front-End Web Developer – Regio Rotterdam

Introductie

Ben jij een Front-End developer en wil jij aan de slag met het ontwikkelen van webapplicaties regio Rotterdam? Lees dan verder!

Organisatie

Voor wie zoeken we een Front-end Web Developer?

Dit bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste technische software ontwikkelaars in Nederland. Ze zijn groot genoeg om grootschalige projecten te realiseren en klein genoeg om onze medewerkers een persoonlijke en informele sfeer te bieden.

Onze opdrachtgever stelt zich tot doel bedrijfs-, productie- en communicatieprocessen bij hun afnemers te versoepelen, te vereenvoudigen en te verbeteren. Zij doen dit op basis van hoogwaardige technologische kennis. Kennis die zij presenteren in de vorm van inventieve en effectieve product/marktcombinaties. Inventief omdat elke standaardoplossing is verrijkt met de actueelste technologie. Effectief omdat zij de branches waarin zij opereren tot in zijn haarvaten kennen, zodat zij bewezen oplossingen op maat leveren. Ze hebben de mensen, ze hebben de techniek en ze hebben de ideeën.

Ter uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste Front-End Web Developer! Je zult aan de slag gaan in de dynamische haven omgeving, dus kom je (bij voorkeur) uit de regio Rotterdam dan is dit jouw job!

Functie

Wat houdt de functie in?

Voor een specifiek project is onze opdrachtgever op zoek naar een Front-end Web Developer en in deze rol ga je aan de slag met het ontwikkelen van een aantal webapplicaties (e-services) voor verschillende gebruikers groepen welke een aantal API’s af zal nemen. Sommige functionaliteiten zullen een betaalfunctie krijgen en hiervoor zal een koppeling naar een payment service provider gemaakt moeten worden.

Kortom: Een leuk project, maar zij zoeken iemand die langer bij hen aan boord wil! Je zult dus niet op een projectcontract aan de slag gaan maar echt hun collega worden.

Functie eisen

Voor de functie van Front-end Web Developer beschik je over:

* Een afgeronde HBO opleiding;
* 1 tot 5 jaar ervaring als webdeveloper (mag ook stage en afstudeer ervaring zijn);
* Kennis van en ervaring met ASP.NET, MVC, HTML, CSS en Javascript, maar ook zaken als Api’s en API management doen een belletje rinkelen;
* Een gelding rijbewijs.

Ben je nu ook nog op de hoogte van Open ID connect koppelingen maken met payment services en Single Page Applications? Dan ben je de superheld die zij zoeken. Uiteraard snappen zij ook dat je niet met al die technieken en onderwerpen ervaring hebt! Twijfel je of jij in aanmerking komt voor deze rol, schroom dan niet om contact op te nemen.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een passend salaris;
* Een leaseauto;
* 13e maand;
* 29 vakantiedagen;
* Onkostenvergoeding;
* Bonusuitkering;
* Ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Ben jij de Front-End Web Developer die wij zoeken? Solliciteer dan voor maandag 28 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

drs. Sanne Cremer
31(0)6-29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?