Vacature Embedded Software Engineer Automotive – Eindhoven

Introductie

Ben jij een embedded Software Engineer en heb je een passie voor de automotive industrie? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? Dit bedrijf ziet toekomst in autonoom rijden; een toekomst waarin mensen zich veilig en tevreden voelen in hun voertuigen en waarin files en ongelukken tot het verleden behoren. Daarvoor zijn slimme verbindingen nodig tussen voertuigen en infrastructuur. Het is jouw uitdaging om software te ontwikkelen die de automotive industrie in staat stelt slimmere en meer verbonden producten te ontwikkelen. Heb je zin om direct aan de slag te gaan voor en bij één van klanten? Je weet wat je te doen staat!

Functie

Wat zijn je taken? Als Embedded Software Engineer ga je aan de slag bij de unit ‘Automotive’. Je gaat werken in diverse voertuigdomeinen, waarbij gebruik wordt gemaakt van Embedded software zoals C, C++, Matlab, diverse microcontrollers en RTOS. Je houdt je bezig met projecten waar je bijvoorbeeld op zoek gaat naar oplossingen voor autonoom rijden. Wat staat je verder te wachten? * Met jouw softwareoplossingen verleg je de fysische en mechanische grenzen van machines of maak je installaties intelligenter; * Je bent werkzaam in Eindhoven en daarnaast ga je aan de slag bij de klanten op locatie; * Je werkt samen met een team van inspirerende collega’s; * Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en kennis op te doen van andere technieken en standaarden van automotive.

Functie-eisen

Als Embedded Software Engineer Automotive, herken je jezelf in de volgende profielschets: Je hebt benzine in je bloed en ervaring als Embedded Software Engineer (C++). Je bent bekend met verschillende technieken, bij voorkeur automotive specifieke technologie als AutoSar, DOORS en CAN. Verder ben je leergierig, flexibel en enthousiast. Als autofanaat ben je uiteraard in het bezit van een geldig rijbewijs en heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Tot slot heb je een afgeronde bachelor- of masteropleiding in een technische richting.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * De salarisschaal loopt tot €4000,- bruto per maand; * Een vaste 13de maand; * 29 vakantiedagen; * Een lease-auto naar keuze met brandstofvergoeding binnen de EU; * Intensieve persoonlijke begeleiding t.a.v. jouw loopbaanontwikkeling; * Goede opleidingsmogelijkheden (incl. certificering) en een boekenbudget van € 150,- per jaar; * Netto onkostenvergoeding per maand; * Laptop en telefoon.

Inlichtingen

Ben jij de Embedded Software Engineer Automotive die wij zoeken? Solliciteer dan voor dinsdag 12 februari via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robbin van Rooij via 06 25 29 99 02

Sollicitatie

Robbin van Rooij +31(0)6 25299902 Robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robbin van Rooij

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!