Vacature Embedded Software Engineer Automotive – Eindhoven

Introductie

Wil jij werken met de nieuwste technieken in state-of-the-art hightech automotive projecten? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Deze toonaangevende organisatie binnen de hightech industrie is gevestigd in omgeving Eindhoven. Ze ontwikkelen intelligente software oplossingen voor (duurzame) energie, mobiliteit, healthcare en duurzame productie. Het is een club vol gepassioneerde technisch experts, die ook eigenwijs durven te zijn. Ontwikkeling van medewerkers is erg belangrijk en dat zie je terug in de groeimogelijkheden. Financieel, qua functie zelf (Scrum Master, Lead Engineer, Architect óf op termijn richting management mits je die ambitie hebt) en ook inhoudelijk (tech skills, soft skills). Ze hebben ook een eigen academy voor trainingen en cursussen. De cultuur is informeel, betrokken en open. Eigen meningen worden gewaardeerd en gerespecteerd! Vanaf de eerste werkdag word je gekoppeld aan een Operations Manager met wie je samen jouw doelen / ambities in kaart brengt en toeziet op jouw ontwikkeling. Bij hem of haar kun je altijd terecht met vragen.

Functie

De projecten zijn zowel inhouse als op locatie bij klanten. Nu wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt. ‘Straks’ zal het een combi zijn van thuiswerken, op kantoor in Eindhoven en bij klanten in de regio (waardoor het reizen leuk blijft). Wat je gaat doen is erg afhankelijk van jouw kennis én interesses. Er zijn dusdanig veel projecten dat er goed rekening kan worden gehouden met jouw wensen. Het zijn sowieso stabiele/langere opdrachten (dus geen wekelijkse wisselingen) van grofweg een jaar. Je kunt zowel nationaal als internationaal werken (geen verplichting).

Ze hebben erg goede relaties met hun klanten, waardoor je vaak ziet dat ze op meerdere niveaus bij hun klanten zitten (van Software Engineers, Architecten tot Projectmanagers) en daardoor veel impact hebben op de oplossingen / producten. Je werkt aan zeer innovatieve oplossingen voor toonaangevende bedrijven in de automotive branche zoals Volkswagen, Mercedes-Benz en Porsche. Waar ga je aan werken? Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van embedded softwareoplossingen voor diverse voertuigdomeinen. Je gaat oplossingen creëren voor o.a. autonoom rijden, telematica en ADAS-systemen. Security en artificial intelligence zijn hierbij van belang.

– Technologie / Methoden –

Afhankelijk van het project en je interesses. Denk aan o.a. C, C++, Python, Linux, RTOS, DOORS, UML, CAN, ASIL, LIN, AUTOSAR, ISO 26262, functional safety, active security, A.I., IoT, Agile/Scrum, SAFe

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 3 jaar ervaring met embedded software;
• Kennis van de automotive sector;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

o.a. jaarcontract en daarna vast (meteen vast contract bespreekbaar), goed salaris, vaste 13e maand (kun je maandelijks laten uitbetalen), 29 vakantiedagen, leaseauto of mobiliteitsvergoeding (brandstofvergoeding binnen de EU), maandelijkse netto onkostenvergoeding, laptop, telefoon, pensioenregeling, studiebudget, 32-40 uur werken

Inlichtingen

Ben jij de Embedded Software Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp