Vacature Cloud Engineer – Utrecht

Introductie

Wil jij werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie en bijdragen aan betere zorgverlening? Lees dan verder!

Organisatie

Deze organisatie is gevestigd in Utrecht en levert eerstelijnszorg aan meer dan 150.000 mensen vanuit meer dan 20 gezondheidscentra in Nederland. Het is een vernieuwende organisatie waar eerstelijns zorgverleners vanuit verschillende disciplines één geheel vormen en efficiënt en doelgericht samenwerken. Denk aan Psychologen, Huisartsen, Apothekers en Fysiotherapeuten. Ze hebben een eigen platform ontwikkeld voor online zorg. Qua diensten kun je o.a. denken aan oplossingen voor videoconsults met behandelaren, inzicht in labuitslagen en afspraken maken.

Er heerst een informele sfeer waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en ruimte om on the job te leren. Zodoende kun je het bedrijf helpen met de verdere groei. Er zijn ook veel mogelijkheden om je persoonlijke en technische skills verder te ontwikkelen met trainingen en cursussen.

Functie

Je wordt onderdeel van een klein (±5fte) cloud team en verantwoordelijk voor de (Azure) cloud omgeving tot op server niveau. Wat ga je doen? Aansturen van beheerpartijen, teamleaden technisch adviseren, uitbreiden van de infrastructuur voor nieuwe diensten, monitoren infrastructuur en security mangement (o.a. pentesting, vulnerabilityscan). Momenteel zijn ze o.a. bezig met een migratie naar Kubernetes obv Azure.

– Technologie / Methoden –

o.a. Azure, Webapps & App Service Environment, Kubernetes, Servicebus, Storage, Windows Server, VM, SQL, ARM Templating, Barracuda NGF en FW, DevOps, Agile/Scrum

Functie-eisen

• HBO denk-en werkniveau;
• Minimaal 1 jaar ervaring met Microsoft Azure;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

Jaarcontract (daarna vast), salaris (grofweg €3.000 – €5.000 bruto), 30 vakantiedagen, reiskostenvergoeding/OV kaart, pensioenregeling, laptop, telefoon, flexibele werktijden, thuiswerken, studie, 32-40 uur werken

Inlichtingen

Ben jij de Cloud Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp