Vacature Cloud DevOps Specialist – Randstad

Introductie

Wil jij werken bij een jonge, informele en ambitieuze consultancy partij? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een specialistische organisatie (±40fte) in omgeving Utrecht met experts op het gebied van Cloud, Open Source en Networking. Er is een relaxte sfeer waarin iedereen makkelijk benaderbaar is en zijn of haar mening kan uiten (daar wordt ook wat mee gedaan!). Er is veel betrokkenheid bij de medewerkers en dat zie je terug in teambuilding & kennisdeling sessies, opleidingen, en informele uitjes (als het weer kan..). Ze stimuleren en faciliteren zelfontwikkeling aan de hand van trainingen, cursussen (ook in werktijd) en uitdagende opdrachten. Je hebt zelf inspraak in wat je gaat doen, zowel inhoudelijk als logistiek. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar je huidige skills, maar ook wat je wil leren/ontwikkelen. Ze laten je geen cursussen volgen om er vervolgens niks mee te doen in de praktijk. Wat je leert moet je kunnen toepassen!

Kenmerkend voor het bedrijf is dat er een technisch MT is dat bepalend is voor de visie. Het management staat daardoor ook dicht bij de Consultants. De cloud unit is een mix van high potentials en ervaren experts. Ze hebben goede connecties met Microsoft (ze doen ook projecten via Microsoft). Naast Microsoft, zijn ze partner van AWS en Cisco.

Functie

Je werkt aan stabiele opdrachten (al gauw een jaar), die qua inhoud uiteraard variëren. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een nieuwe public cloud omgeving (Azure, AWS, GCP), een migratie/transformatie naar de cloud, het ontwikkelen van een CI/CD straat of het managen en optimaliseren van de cloud infrastructuur. Klanten zijn bekende namen als SSC-ICT, Vopak, Royal FloraHolland, Nike, Tele2, Rabobank, Action, PostNL, KPN, COA, ING. Ze werken ook voor gemeentes, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen.

– Technologie –
o.a. Azure, AWS, GCP, OpenStack, Ansible, Puppet, Terraform, Cloudformation, CI/CD, Kubernetes, Docker, Powershell, Linux, Windows, Python, Bash, VMware, Cisco, Storage, Security

Functie-eisen

• HBO denk-en werkniveau;
• Relevante (cloud) certificering;
• Minimaal 3 jaar relevante ervaring;
• Ervaring met Azure, AWS of GCP;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

Vast contract, salaris (€3.200 – €6.000 bruto), vakantiegeld (8,33%), 25 vakantiedagen, leaseauto (€700,- excl. brandstof, €850,- voor elektrisch) of mobiliteitsbudget €850,-, pensioen, laptop, gsm, 36-40 uur werken.

Inlichtingen

Ben jij de Cloud/DevOps Specialist die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!