Vacature Cisco Netwerk Engineer – Randstad

Introductie

Wil jij werken bij een jonge, informele en ambitieuze consultancy partij met echte Cisco Netwerk professionals? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een jong en informeel bedrijf (±40fte) in omgeving Utrecht, waarbinnen je makkelijk op iedereen afstapt en zegt wat je denkt en vindt. Er is veel oog voor de medewerkers (teambuilding, opleidingen, groeipad, etc.). Ze helpen je (door)groeien als Technisch Expert aan de hand van trainingen, cursussen (ook in werktijd) en uitdagende opdrachten. Je hebt zelf inspraak in wat je gaat doen, zowel inhoudelijk als logistiek. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar je huidige skills, maar ook wat je wil leren/ontwikkelen. Er is een technisch MT dat bepalend is voor de visie. Daardoor staat management dicht bij de Consultants. De Netwerk unit (±30fte) is groeiende en ze zoeken nu mensen die het leuk vinden dat samen verder op te bouwen. Ze hebben al veel ervaren experts in dienst én goede connecties met Cisco. Naast netwerken zijn ze ook gespecialiseerd in cloud technologieën.

Functie

Je werkt aan stabiele opdrachten (al gauw een jaar), die qua inhoud uiteraard variëren (geven van advies geven op het gebied van high level netwerkdesign, inrichten nieuwe netwerk omgeving, netwerk migraties, netwerksupport, dagelijks storage- of netwerkbeheer). Klanten zijn bekende namen als SSC-ICT, Vopak, Royal FloraHolland, Nike, Tele2, Rabobank, Action, PostNL, KPN, COA, ING. Ze werken ook voor gemeentes, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen.

– Technologie –

o.a. Cisco (routing & switching, wireless, collaboration, data center, security, etc.), Firewalls, Cisco Call Manager, VMware, Storage (NetApp), Microsoft infrastructure, Linux, Azure, AWS, GCP

Functie-eisen

• HBO denk-en werkniveau;
• Relevante (Cisco) certificering op CCNP niveau;
• Minimaal 3 jaar relevante ervaring;
• Ervaring met Cisco technologieën;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

Vast contract, salaris (€3.200 – €6.000 bruto), vakantiegeld (8,33%), 25 vakantiedagen, leaseauto (€700,- excl. brandstof, €850,- voor elektrisch) of mobiliteitsbudget €850,-, pensioen, laptop, gsm, 36-40 uur werken.

Inlichtingen

Ben jij de Cisco Netwerk Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!