Vacatures

Vacature Business Consultant – Midden-Nederland

Introductie

Ben jij een ervaren Consultant / Architect en wil jij werken bij een kleinschalig bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt. Dit doen ze door klanten zo goed mogelijk te bedienen en door ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor opdrachtgevers en medewerkers en dus geen doel op zich. Ze hebben 3 belangrijke pillars:

1: Ze willen niet de grootste, maar de beste zijn. Dit doen ze door bewust complexe projecten op te zoeken, omdat ze hier de meeste kansen zien om zich te onderscheiden. Het streven naar grensverleggende oplossingen daagt medewerkers uit en geeft opdrachtgevers een concurrentievoorsprong, wetende dat ‘als dit bedrijf het niet kan, niemand het kan’.

2: Ze willen de beste werkgever zijn.
Hun missie kan alleen slagen wanneer ze de beste mensen aan zich weten te binden. Dit bedrijf wil daarom de best mogelijke werkgever zijn, die getalenteerde professionals inspireert tot creativiteit, eigen inbreng, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, met een goede balans tussen werk en privé. Werkplezier en een informele, collegiale sfeer horen daar vanzelfsprekend bij.

3: Ze mobiliseren kennis en investeren in innovatie.
De organisatie richt zich met kleine teams op verschillende oplossingsgebieden. Dit zorgt voor een sterke onderlinge betrokkenheid en het maakt dat ze kennis gemakkelijk delen. Omdat ze voorop willen lopen op technologisch gebied, moeten ze zich blijven ontwikkelen. Leren en innoveren hoort bij het werk en ze faciliteren dit in tijd en geld.

Functie

Wat ga je doen?

Als Business Consultant ben je betrokken bij zowel de strategische, tactische als operationele facetten van advies- en managementopdrachten op het gebied van multidisciplinaire projecten bij klanten. Vanuit je vermogen om te denken vanuit de belangen van de diverse stakeholders binnen een project, weet je je goed in te leven in het beslissingsproces van de klant en ben je in staat om de wensen en verwachtingen per deelinstallatie te vertalen naar integrale oplossingen en uiteindelijk naar een gedegen plan van aanpak. Hierbij heb je een scherp oog voor alle kansen, maar ook voor de risico’s waar je de beheersmaatregelen tegenover zet.

Functie eisen

Voor de functie van Business Consultant beschik je over:

* Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
* >10 jaar relevante werkervaring als consultant/architect;
* Een hoog niveau van analytisch werken en denken;
* Het vermogen om complexe technologische problematiek holistisch te benaderen, en op een eenvoudige wijze te visualiseren;
* Het vermogen om als een trusted advisor te acteren en daarbij gegund te krijgen om tegenwicht te mogen bieden;
* Openheid, integriteit en ondernemerschap en de intrinsieke motivatie om succesvol te zijn;
* Het vermogen om een verhaal op een enthousiaste en boeiende manier te presenteren.

Verder herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je bent proactief, ondernemend en sterk markt- en klantgericht. Daarnaast beschik je over het juiste abstractieniveau en consultancyvaardigheden op C-level, met het vermogen om af te dalen naar operationeel niveau. Je treedt daadkrachtig en besluitvaardig op in zowel (voorbereidende) tendertrajecten als in projecten die in uitvoering zijn.

Aanbod

Wat kun je van hen verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket! Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met ruimte voor (individuele) persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige omgeving waarin je kunt leren en fouten mag maken. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. Met uitdagende opdrachten om aan te werken. Dit bedrijf is ontzettend ambitieus en legt de lat hoog voor zichzelf.

Inlichtingen

Ben jij de Business Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 20 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?