Vacatures

Vacature Big Data Business Consultant – Randstad

Introductie

Als Big Data Business Consultant werken met minimale overheid, veel ontwikkelingsmogelijkheden en eigen initiatieven? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever heeft een multidisciplinair team van ervaren Big Data Scientists, Big Data Engineers en Big Data Architecten. Deze gecombineerde vaardigheden en competenties stellen hen in staat om niet alleen voorspellende modellen te bouwen, maar ook software te ontwikkelen in een op maat gemaakte big data infrastructuur die efficiënt gegevens verwerkt, algoritmen toepast en data-gedreven inzichten onthult. Ongeacht het huidige big data maturity level van een organisatie, helpen zij hun klanten om hun doelen te vertalen in het ontwerp, de implementatie en het gebruik van innovatieve big data oplossingen.

Deze organisatie gelooft in vakmanschap. Ze zijn gepassioneerde mensen die de beste willen zijn in wat ze doen en hun enthousiasme over willen dragen naar anderen. Ze willen blijven leren en werken om zichzelf te verbeteren. Zij faciliteren in plaats van controleren en geloven niet in duidelijke en muurvaste functiebeschrijvingen. Zij geven de voorkeur aan het verleggen van grenzen, te denken, te leren en samen te groeien.

Waarom deze organisatie?
* Projecten uitsluitend op het gebied van big data & analytics;
* Ervaren consultants;
* Minimale overhead en hoge onafhankelijkheid;
* Ruimte voor ideeën en initiatieven;
* Investeren in kennis en mensen;
* Uitstekende voorwaarden.

Functie

Wat ga je doen?

Bij dit bedrijf werken de beste data scientists, big data developers en architecten van Nederland aan innovatieve projecten bij multinationals en start-ups. Ter versterking van het huidige team zoeken ze een Big Data Business Consultant als verbindende schakel tussen de C-level stakeholders bij de klant en de hands-on experts.

Je fungeert als trusted advisor bij grote klanten die de transitie willen maken naar een data-gedreven organisatie. Dit zijn complexe processen waarbij het management jouw kennis en expertise goed kan gebruiken in de vorm van bijvoorbeeld een technology roadmap definiëren, data science use cases identificeren, big data analytics capaciteiten opbouwen, een plan van aanpak of een projectplan voor een big data infrastructuur. Je denkt mee, maakt plannen en neemt de lead om voortgang te boeken. Daarbij werk je intensief samen met je collega’s en de stakeholders bij de klant.

Als Big Data Business Consultant geef je de klanten en partners advies op het gebied van Big Data toepassingen en implementaties. Je vertaalt strategische functionele vraagstukken naar big data oplossingen, bedenkt de architectuur, ontwerpt en waar nodig kickstart je de implementatie.

Functie eisen

Als Big Data Business Consultant, herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je staat sterk in je schoenen, communiceert helder en overtuigt stakeholders op directieniveau van noodzaak om nu in te spelen op de big data revolutie. Tegelijkertijd heb je genoeg inhoudelijke bagage om ook de specialisten van de klant mee te nemen in je ontwerp en te coachen waar nodig.

Om bij dit bedrijf en hun klanten succesvol te zijn heb je een technische achtergrond en hands-on ervaring nodig met één of meer technologieën die in hun tak van sport gangbaar zijn. In plaats van de technische details in te duiken, is je ambitie om juist aan de business kant de impact te vergroten.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een team professionele experts, allemaal WO afgestudeerd in een relevante opleidingsrichting (o.a. Kunstmatige Intelligentie, Statistiek, Computer Science of andere kwantitatieve velden);
* Veel vakkennis: je collega’s hebben allemaal meerdere jaren ervaring in het big data en data science werkveld;
* Ze werken aan innovatieve projecten bij grote bedrijven, uitsluitend op het gebied van big data en data science. De consultants weken o.a. aan voorspellingsmodellen voor de energiemarkt, persoonlijke aanbiedingen in webwinkels, fraudebestrijding, maar ook het opzetten van een data lake en high speed stream processing voor click-stream data;
* Ze werken platform onafhankelijk. Dat betekent dat je van verscheidene technische aanbieders moet kunnen weten wat ze wel en niet te bieden hebben. En welke oplossing voor welke klant nuttig kan zijn. Zo kun je jouw kennis en ervaring mixen met die van de rest van je collega’s en de optimale oplossing inrichten voor de klant.
* Een hecht team van vakspecialisten. Iedere vrijdag werken de collega’s, indien mogelijk, remote aan klantprojecten vanaf het HQ. Hier kunnen collega’s sparren met elkaar over projecten en pakken ze samen vraagstukken op. Er wordt natuurlijk ook geluncht en getafelvoetbald maar vooral veel gediscussieerd en gebrainstormd over ons vak om onderlinge kennisdeling en het teamgevoel te bevorderen.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* De salarisrange is €4.000,- tot €6.000,-;
* Jaarcontract, daarna vast;
* Vaste 13e maand;
* 25 vakantiedagen;
* Overname studieschuld, lease-auto en concurrentiebeding is bespreekbaar;
* Pensioen: 2/3 werkgever, 1/3 werknemer;
* €700,- leasebudget (inclusief tankpas voor onbeperkt tanken);
* Mobiliteitsvergoeding mocht je een eigen auto hebben of een OV-vergoeding;
* Telefoon en laptop.

Inlichtingen

Ben jij de Big Data Business Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 9 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?