Vacatures

Vacature Basisarts – Rotterdam

Introductie

Ben jij een basisarts met passie en ambitie? Benieuwd naar de verzekeringsgeneeskunde? Lees dan verder!

Organisatie

Bij welke organisatie ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever is gevestigd in Rotterdam en een echte specialist in gezondheidsschade. Ze bieden hoogwaardige medische adviezen. Het vertrekpunt is de unieke mens die zich geconfronteerd ziet met sociaal-medische problemen en die behoefte heeft aan een professioneel medisch oordeel omtrent ziekte, gebrek, opgedane letsels, beperkingen en mogelijkheden.

Deze opdrachtgever biedt je een informele, platte en ambitieuze werkomgeving en een beloftevol toekomstperspectief. Heb je de ambitie je te certificeren als verzekeringsarts? Onze opdrachtgever biedt een erkende opleidingsplek!

Functie

Wat houdt de functie van basisarts binnen de verzekeringsgeneeskunde in?

Binnen deze functie maak je de schade als gevolg van letsel en/of ziekte en gebreken inzichtelijk. Ook geef je inzicht in de oorzaken en de mate van invaliditeit ten gevolge van het medisch lijden en/of geef je aan met welke beperkingen in functioneren rekening moet worden gehouden. Dit doe je middels bestudering en analyse van de beschikbare medische gegevens. Op verzoek zet je specialistische expertises uit en beoordeel je de uitkomsten hiervan. Eventueel doe je als basisarts je eigen medisch onderzoek.

Functie eisen

Als arts, herken jij jezelf in de volgende profielschets:

Je wilt van betekenis zijn in je werk, je advies en de benadering van mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast wil je gezondheid bevorderen en mensen laten participeren in hun omgeving, ondanks en met hun handicap. Je wilt groeien, bent op zoek naar inspirerend en afwisselend werkt en ondernemen zit in je bloed. Bovenal ben je innovatief, nieuwsgierig, betrokken, analytisch, een gemotiveerd arts en een teamspeler.

Makkelijk is het niet altijd, uitdagend wel: er zijn keuzes te over en je hebt een zekere pioniersgeest nodig om te kunnen slagen binnen deze organisatie want deze organisatie heeft ambitie en vraagt passie!

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Behalve de eerder genoemde prettige werkomgeving en doorgroeimogelijkheden, biedt onze opdrachtgever:

* Een goed salaris volgens de LAD Schalen, uiteraard afhankelijk van je ervaring. Dit komt er op neer dat je tussen de 3500 en 6100 bruto per maand verdient op basis van fulltime;
* 25 vakantiedagen;
* 8% vakantiegeld;
* Pensioen 50/50;
* Opleidingsregeling;
* Flexibel werken.

Inlichtingen

Ben jij de gemotiveerde basisarts die wij zoeken? Solliciteer dan voor vrijdag 2 maart via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vagen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

drs.Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?