Vacature Azure Software Architect – Rotterdam/Den Haag

Introductie

Ben jij een ervaren Software Architect en expert op Azure? Wil jij een functie met impact in de logistieke sector? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een toonaangevende organisatie binnen de hightech industrie. Ze maken maatwerksoftware voor o.a. Kruidvat, Atlas Copco en de Rotterdamse Haven. Ze bouwen complete systemen voor integraties met bijvoorbeeld machines, tablets, web portals en voertuigen. Ze zijn Goldpartner ván en hebben nauwe banden mét Microsoft. Het is een club vol gepassioneerde Microsoft experts, die ook eigenwijs durven te zijn. Ontwikkeling van medewerkers is erg belangrijk en dat zie je terug in de groeimogelijkheden (financieel, functie, tech skills, soft skills). Ze hebben ook hun eigen academy. De cultuur is informeel, betrokken en open. Eigen meningen worden gewaardeerd en gerespecteerd.

Functie

Ze doen voor het overgrote deel inhouse projecten. Nu wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt. ‘Straks’ zal het een combi zijn van thuiswerken, op kantoor in omgeving Rotterdam en bij klanten in de regio. Ze werken regio gebonden, waardoor het reizen leuk blijft. Het gaat om projecten in omgeving Rotterdam en Den Haag, in de sector transport & logistiek. In deze rol ben je hét technisch aanspreekpunt voor klanten en teamleden. Qua werkzaamheden kun je denken aan; software architectuur opzetten voor projecten, gebruikerseisen van klanten in kaart brengen en mee ontwikkelen aan de software (is niet je hoofdtaak, maar moet je wel leuk vinden om (deels) te blijven doen).

– Technologie / Methoden –

o.a. Azure en diverse Azure oplossingen (Functions, App Services, IoT Hub, Active Directory, Key Vault, DevOps), C#, .NET Core, Git, Devops GIT, Scrum

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 4 jaar ervaring als .NET Developer;
• Ruime ervaring met software architectuur;
• Ruime ervaring met Azure en .NET Core;
• Communicatief vaardig en in staat om anderen aan te sturen.

Aanbod

o.a. vast contract bespreekbaar, goed salaris, vaste 13e maand (kun je maandelijks laten uitbetalen), 29 vakantiedagen, leaseauto of mobiliteitsvergoeding (brandstofvergoeding binnen de EU), maandelijkse netto onkostenvergoeding, laptop, telefoon, pensioenregeling, studiebudget, 32-40 uur werken

Inlichtingen

Ben jij de Azure Software Architect die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp