Vacature Azure & .NET Core Developer Hightech – Rotterdam/Den Haag

Introductie

Wil jij als Azure en .NET Core Developer een functie met de nieuwste cloud technieken in state-of-the-art hightech projecten? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Het is een toonaangevende organisatie binnen de hightech industrie. Ze maken maatwerksoftware op bedrijfskritische processen voor o.a. het Rotterdamse Havengebied, Kruidvat, Atlas Copco en ICI Paris. Ze bouwen complete systemen voor integraties met bijvoorbeeld machines, tablets, web portals en voertuigen. Ze zijn meervoudig Goldpartner ván en hebben nauwe banden mét Microsoft. Het is een club vol gepassioneerde Microsoft experts, die ook eigenwijs durven te zijn. Ontwikkeling van medewerkers is erg belangrijk en dat zie je terug in de groeimogelijkheden (financieel, functie, tech skills, soft skills). De cultuur is informeel, betrokken en open. Eigen meningen worden gewaardeerd en gerespecteerd.

Functie

Ze doen voor het overgrote deel inhouse projecten. Nu wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt. ‘Straks’ zal het een combi zijn van thuiswerken, op kantoor in omgeving Rotterdam en bij klanten in de regio. Ze werken regio gebonden, waardoor het reizen leuk blijft. Het gaat om maatwerk projecten in omgeving Rotterdam en Den Haag, in de sector transport & logistiek. Qua werkzaamheden kun je denken aan; het werken aan complexe webportalen en bedrijfskritische applicaties die ervoor zorgen dat de logistiek in de Rotterdamse haven soepel verloopt, inzetten van de juiste Azure oplossingen, het ontwikkelen (C#, .NET Core) van nieuwe software voor complexe systemen, meedenken over slimme oplossingen en problemen vertalen naar een passende oplossing. Je bent ook verantwoordelijk voor het functioneel en technisch ontwerp.


– Technologie / Methoden –

o.a. C#, .NET Core, diverse Azure oplossingen (o.a. Functions, App Services, IoT Hub, Active Directory, SignalR, Key Vault, Virtual Machines, Virtual Networks, Application Insights, API’s, Load Balancer, Security, DevOps), AngularJS, TFS, SQL, Git, Scrum

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 3 jaar ervaring als .NET Developer;
• Kennis van .NET Core en Microsoft Azure;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

o.a. salaris (grofweg tot ±€5.000 bruto), vaste 13e maand (kun je maandelijks laten uitbetalen), 29 vakantiedagen, leaseauto of mob.vergoeding (brandstofvergoeding binnen de EU), maandelijkse netto onkostenvergoeding, laptop, telefoon, pensioenregeling, studiebudget, 32-40 uur werken. Normaliter krijg je een jaarcontract en daarna onbepaalde tijd, maar direct een vast contract is bespreekbaar.

Inlichtingen

Ben jij de Azure/.NET Core Software Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp