Tester – Utrecht

Introductie

Wil jij als Tester pionieren op het gebied van data gedreven werken, waarbij jij je eigen stempel kan drukken. Het gaat om een in-house functie in Utrecht die speciaal door het Ministerie van VWS is aangesteld om de kwaliteit binnen de GGZ te waarborgen. Je kan dit vergelijken met een Greenfield project, waarbij de applicatie nu live is en ze steeds verder aan het bouwen zijn aan dit dataportaal.

Organisatie

De organisatie ondersteunt zorginstellingen en zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg bij datagedreven leren. Zoals iedere sector moet ook de ggz een slag maken in het inzetten van data voor kwaliteitsverbetering en staat aan de vooravond van het gebruik van data voor dit doel maar er is nog een lange hobbelige weg te gaan. Voor ons kleine agile team zijn we op zoek naar een software tester die de uitdaging aan wil gaan om samen met ons te pionieren in de ggz sector. Naast de doorontwikkeling van de huidige applicatie faciliteren we steeds meer en diverse datastromen met ieder hun eigen proces en rapportagevormen. We ontwikkelen test-driven omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarbij hoort een tester die goed kan communiceren en kritisch durft te zijn. Ons werkveld is complex en uitdagend en vraagt wat analytische vaardigheden.

Functie

De primaire applicatie is op het moment af en is het IT team, wat bestaat uit 3 developers, een beheerder en een Product Owner, vooral bezig met het verbreden van de functionaliteiten. Als tester ben je verantwoordelijk voor het handmatig testen en het schrijven van testscripts. Wanneer er wordt gekozen voor blijvende functionaliteiten zal je ook verantwoordelijk zijn voor de automatisering hiervan.

Functie-eisen

– minimaal 1 tot 2 jaar relevante werkervaring; – kennis van werken met data en databases; – kennis van testmethodieken; – kennis van of interesse in testautomatisering (Robotframework / Python).

Aanbod

De organisatie is een jonge organisatie die gevestigd is in Utrecht. Met ruim 20 medewerkers in dienst en volop in ontwikkeling, biedt de organisatie ruimte voor ontwikkeling en initiatief. Maar ook zeker om bij te dragen aan één van de vele bestaande initiatieven! Binnen de organisatie heerst een informele cultuur, waarbij iedereen vrijheid krijgt en eigen verantwoordelijkheid neemt. Medewerkers van de organisatie zijn aanpakkers, werken vanuit de gezamenlijke passie om de zorg te verbeteren, maar zijn ook zeker niet onbekend met een goed gesprek, slechte grap of levendige lunch met z’n allen. de organisatie biedt je een fijne werkplek in een mooi stukje Utrecht. Het kantoor is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, die je kunt parkeren op eigen terrein. De organisatie biedt een marktconforme beloning. Het pensioen is ondergebracht bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. de organisatie kent een eigen arbeidsvoorwaardenregeling met daarin o.a.: -Salarisindicatie tussen de € 3500,- en €5000,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring; – Vakantietoeslag van 8,33% per jaar; – Eindejaarsuitkering van 2,5% per jaar; – 224 vakantie-uren per jaar op fulltime basis; – Thuiswerken 50/50; – Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,28 per km met een maximum van € 275,- per maand op fulltime basis of; – Vergoeding woon-werkverkeer met het openbaar vervoer met een maximum van € 300,- per maand ongeacht de omvang van het dienstverband; – Verzorgde lunch op kantoor.

Inlichtingen

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robbin van Rooij

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!