Testcoördinator/QA Coördinator – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Ben jij als Test Coördinator de aangewezen persoon om een software multiplatform naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel deze vacature!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Deze organisatie ontwikkelt haar eigen, online contentintegratie platform voor verschillende marktsegmenten in Nederland en Duitsland. Al ruim 30 jaar zijn zij marktleider op het gebied van contentintegratie. Als organisatie vinden zij het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt jouw eigen talent te ontplooien. Het hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die zij boeken. Naast hard werken viert dit bourgondische familiebedrijf de successen met elkaar op gepaste wijze!

Functie

Wat ga je doen?

In dit bedrijf bestaan twee teams: Software Development en Quality Assurance. Jij als Test Coördinator leidt het team. Met jouw kennis van test automatisering zorg je voor een innovatie van het QA-team. Als team zijn jullie namelijk voortdurend bezig om nieuwe testvormen en werkwijzen te implementeren. Je bent verantwoordelijk voor het zowel handmatig als automatisch testen én onderhouden van de applicaties. Daarnaast test je de maatwerk applicaties, die vaak voor internationale klanten zijn ontwikkeld. Je gaat meerdere SCRUM ontwikkelteams helpen om de kwaliteit van de software naar een nóg hoger plan te krijgen!

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

* Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een Bèta richting, bijv. (Technische of Bedrijfskundige) Informatica;
* Je hebt ervaring met Test Automation
* Je bent TMAP en /of ISTQB gecertificeerd;
* Je hebt ervaring met één of meer van de volgende technieken: WebApi, JSON, C#, JavaScript, SQL, of XML;
* Je kan technische details vertalen naar een functioneel overzicht;
* >5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
* Ook ben je bekend met Agile werkmethodes.

Anderen omschrijven jou als analytisch, kritisch, initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om overzicht te houden. Je beschikt over de nodige humor en weet je goed in te leven in andere mensen. Je bent gericht op persoonlijke groei. Je bent dienstverlenend ingesteld en krijgt een kick als je weer een testtraject tot een goed einde hebt gebracht.

Het is een pré als je ervaring hebt met exploratief testen en geautomatiseerd testen (bijvoorbeeld SoapUI of Selenium).

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Als Test Coördinator krijg je een gedegen inwerktraject om je alle materie eigen te maken. De organisatie reserveert budgetten om medewerkers opleidingen te kunnen laten volgen.

* Wat betreft salaris: je wordt op basis van leeftijd en ervaring ingeschaald;
* Reiskostenvergoeding;
* Pensioenopbouw is naar eigen wens in te richten;
* 25 vakantiedagen met de mogelijkheid er 20 dagen bij te kopen.
* Bij gebleken geschiktheid mag jij er voor kiezen om een dag per week vanuit huis te werken;
* Een plek in een hecht team waar men informeel met elkaar om gaat en waar naast hard werken vooral ook veel gelachen wordt!

Inlichtingen

Ben jij de Test Coördinator die wij zoeken? Solliciteer dan via de solliciteerknop met jouw cv. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robin Wedding via 06-27227065.

Sollicitatie

Robin Wedding
+31(0)6-27227065
robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp