Test Engineer met affiniteit voor test automation – Utrecht

Introductie

Wil je mee ontwikkelen aan innovatieve software voor de medische branche? Werken aan een eigen product wat wereldwijd door artsen wordt gebruikt? Lees dan verder!

Organisatie

Het bedrijf is opgericht in 2003 en zit gevestigd in het midden van het land. Inmiddels werken er ongeveer 20 medewerkers en hebben zij ook een sales locatie in Limburg geopend. Ze zijn marktleider in het maken van 3D analyse software voor het plannen van hartgerelateerde ingrepen. Denk bijvoorbeeld aan het inplannen en plaatsen van hartklepimplantaten of bloedvat stents. Als leverancier van planningssoftware heeft het bedrijf een belangrijke rol gespeeld in het mogelijk maken van cardiologische 3D imaging. Inmiddels wordt de software wereldwijd gebruikt door duizenden artsen en gerelateerde organisaties als makers en leveranciers van hartkleppen. Wat hen uniek maakt ten opzichte van de (weinige) concurrentie, is hun gebruiksvriendelijkheid en innovatie. Voor software in de medische sector, lopen zij op techniek voor ten opzichten van anderen. Bovendien draaien vergelijkbare applicaties normaliter op lompe, grote computers en laptops. De software van het bedrijf echter niet. Deze kan op een gewone laptop geïnstalleerd en gebruikt worden.

Functie

De applicatie is gebouwd in een Microsoft omgeving. Jij als Test Engineer gaat de software collega’s begeleiden in het opzetten van goede test straten en bepaalde delen automatiseren. Samen met de andere, zittende Test Engineer maak en overleg je prioriteiten in de strategievoorstellen, schrijft code voor het eigen test framework en automatiseer je unit testen. Bovendien maken jullie samen de eerste aanzet voor deze nieuwe scripts.

Functie-eisen

Ben jij dit? Je hebt affiniteit met test automation, maar bent een kei in het functioneel/handmatig testen. Beide rollen zijn je op het lijf geschreven. Het is fijn als je al eerder in een Microsoft .NET omgeving gewerkt hebt. Daarnaast durf jij je mening te geven en je keuzes te onderbouwen met kennis om zo adviezen te geven aan de rest van het team. Verder heb je: – minimaal een afgeronde hbo/wo diploma in een IT gerelateerde richting; – 4 jaar ervaring in een (vergelijkbare) rol als test engineer – ervaring met C#, TeamCity en Continuous Automated Testing. – wel eens gewerkt met test automation tooling als Postman en Selenium of je bent er bekend mee.

Aanbod

Naast een uitdagende en veelzijdige functie, bieden zij een informele werkomgeving waar veel ruimte is voor je eigen inbreng en (persoonlijke) ontwikkeling. Je wordt omringt door serieuze sparringspartners waar je bij kan dragen aan een maatschappelijk product. Verder krijg je: – marktconform salaris, passend bij jouw expertise (tot €4.500,- bruto per maand); – vast contract; – 13e maand; – 27 vakantiedagen; – pensioenregeling; – reiskostenvergoeding; – thuiswerkregeling met een vergoeding per thuiswerk-dag; – goede woon/werk balans; – en opleidingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Is dit nou een functie die je aanspreekt of zou je hier graag inhoudelijk verder over praten? Neem dan contact op met Robin Wedding via 06-27227065 of robin@fahr-becker.nl.

Sollicitatie

Robin Wedding 06-27227065 robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!