Test Automatisering Consultant – Midden en Zuid Nederland

Introductie

Wil jij als Test Automation Consultant het verschil maken voor klanten in de technische automatisering? Lees dan verder!

Organisatie

Ze zijn onderdeel van een toonaangevende organisatie in de technische automatisering, maar echt een eigen entiteit. Ze hebben bij dit bedrijf (± 45fte) een enorme passie voor software testen en zijn actief en bedreven in kennisdeling, publicaties, trainingen geven en het coachen van test professionals en organisaties. Ze hebben ook een eigen kenniscentrum. De cultuur is informeel en laagdrempelig; ze werken graag met korte lijnen en je stapt dan ook zo bij iedereen binnen. Ze hebben een Agile en DevOps mindset. Hun klanten zitten veelal in de technische automatisering, maar denk ook aan Overheid, Zorg en Finance. Qua locatie moet je vooral denken aan de randstad en Brabant. Ze werken voor toonaangevende enterprises als ASML, Philips, Océ, Triodos, Rabobank en Rijkswaterstaat. Maar ook voor kleinere organisaties zoals ServiceHouse, Eurotransplant en Vecozo. Samen met jou wordt gekeken naar een passend project. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw kennis, ambities en woonplaats.

Functie

Je hebt een sturende/sleutelrol bij klanten. Je gaat hen helpen hun test automatisering op te bouwen en/of op orde te krijgen, je hebt een adviserende rol en helpt daarnaast hands on in projecten. Intern focus je op het ontwikkelen van producten en trainingen (die je ook geeft) en het delen van kennis met je collega’s.

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO; • Minimaal 3 jaar ervaring als Tester; • Ervaring met testautomatisering; • Agile-minded; • Communicatief vaardig. – Technologie – In projecten is het qua technologie vrij divers, denk aan o.a. Fitnesse, Selenium, SoapUI, QTP, MS TFS, Watir, Sikuli, Specflow, C, C++, C#, Java, Python, Perl, Ruby, BDD, Gherkin, Agile, JUnit, NUnit, GoogleTest, Configuration management/versie beheer, CI/CD, Jenkins

Aanbod

o.a. salaris (tot ± €5.500 bruto/maand), maandelijkse netto onkostenvergoeding, leaseauto of mobiliteitsvergoeding, 27 vakantiedagen, pensioenregeling, ontwikkelmogelijkheden (opleidingsdagen, studiebudget)

Inlichtingen

Ben jij de Test Automation Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan via de ‘ik heb interesse’ button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Ilker Yilmaz. Ilker Yilmaz +31 (0) 615533358 ilker@fahr-becker

Sollicitatie

Ilker Yilmaz +31 (0) 615533358 ilker@fahr-becker

Vragen? Neem contact op!

Ilker Yilmaz

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!