Test Automatisering Consultant – Midden en Zuid Nederland

Introductie

Wil jij als Test Automation Consultant het verschil maken voor klanten in de technische automatisering? Lees dan verder!

Organisatie

Ze zijn onderdeel van een toonaangevende organisatie in de technische automatisering, maar echt een eigen entiteit. Ze hebben bij dit bedrijf (± 45fte) een enorme passie voor testen en zijn actief en bedreven in kennisdeling, publicaties, trainingen geven en het coachen van test professionals en organisaties. Ze hebben ook een eigen kenniscentrum. De cultuur is informeel en laagdrempelig; ze werken graag met korte lijnen en je stapt dan ook zo bij iedereen binnen. Ze hebben een Agile en DevOps mindset.

Functie

Je hebt een sturende/sleutelrol bij klanten. Je gaat hen helpen hun test automatisering op te bouwen en/of op orde te krijgen, je hebt een adviserende rol en helpt daarnaast hands on in projecten. Intern focus je op het ontwikkelen van producten en trainingen (die je ook geeft) en het delen van kennis met je collega’s.

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 3 jaar ervaring als Tester;
• Ervaring met testautomatisering;
• Agile-minded;
• Communicatief vaardig.


– Technologie –

In projecten is het qua technologie vrij divers, denk aan o.a. Fitnesse, Selenium, SoapUI, QTP, MS TFS, Watir, Sikuli, Specflow, C, C++, C#, Java, Python, Perl, Ruby, BDD, Gherkin, Agile, JUnit, NUnit, GoogleTest, Configuration management/versie beheer, CI/CD, Jenkins

Aanbod

o.a. salaris (tot ± €5.000 bruto/maand), maandelijkse netto onkostenvergoeding, leaseauto of mobiliteitsvergoeding, 27 vakantiedagen, pensioenregeling, ontwikkelmogelijkheden (opleidingsdagen, studiebudget)

Inlichtingen

Ben jij de Test Automation Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp