Test Automation Engineer – Utrecht

Introductie

Ben jij een Test Automation Engineer die vakmanschap, persoonlijke groei en de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel verder.

Organisatie

Deze IT-organisatie bestaat al twintig jaar. Ze zijn inmiddels met zo’n 50 professionals die zich specialiseren in het ontwerpen en maken van betrouwbare software oplossingen. Oorspronkelijk is de organisatie gestart als dienstverlener in business analyse en testautomatisering. Vandaag de dag hebben zij Java, .NET en cloud development toegevoegd aan hun specialisaties waardoor er drie stromingen zijn ontstaan in de organisatie: – Business Solutions; – Test Consulting; – Software development. Deze organisatie staat bekend om hun persoonlijke aanpak. Je gaat aan de slag voor grote, toonaangevende opdrachtgevers in een agile omgeving. Jij gaat jezelf richten op complexe vraagstukken. Het doel: de informatievoorziening bij de opdrachtgever ingrijpend veranderen! In deze organisatie worden nieuwe mensen niet aangenomen op basis van de projectbehoefte. In tegendeel! Zij voegen alleen mensen bij het team die passen bij de cultuur. Is er een klik? Delen jullie dezelfde visie op IT? Dan ben jij een match! Jij als consultant staat centraal en samen wordt gezocht naar een kloppende opdracht.

Functie

Als Test Automation Engineer ben je de expert als het aankomt op testautomatisering in de breedste zin. In deze rol help je onze klanten met het opzetten en inrichten van test automatisering frameworks. Je adviseert in de keuze van de tool en ondersteunt vanuit je vakgebied bij de totstandkoming van een ‘delivery pipeline’. Je vindt het gaaf om nieuwe tools uit te proberen en deze kennis te delen met je collega’s.

Functie-eisen

– Je hebt 3+ jaar ervaring als Tester – Je hebt een afgeronde hbo; – Je hebt 2+ jaar ervaring met een of meerdere test automation tools; – Je hebt een eigen visie over test automation; – Je hebt enige kennis van development technieken als C#, Javascript of SQL; – Je bent bekend met Agile/Scrum; – Je hebt een goede dosis lef en communicatie skills; – Je spreekt goed Nederlands.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug? Naast een schitterende werkplek, diverse opdrachten met veel afwisseling en ruimte voor persoonlijke-/professionele groei, krijg je ook: – een vast contract; – salarisrange €3.000,- en €5.500,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring; – 8% vakantiegeld; – 28 vakantiedagen; – een leaseauto of mobiliteitsvergoeding; – een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben jij als Test Automation Engineer getriggerd door het lezen van deze vacature? Druk dan op de ‘Ik heb interesse’ knop. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met: Ilker Yilmaz +31 (0) 615533358 ilker@fahr-becker.

Sollicitatie

Ilker Yilmaz +31 (0) 615533358 ilker@fahr-becker.

Vragen? Neem contact op!

Ilker Yilmaz

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!