Test Automation Engineer – Rotterdam

Introductie

Ben jij een Test Automation Engineer die het leuk vindt om te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie die bijdraagt aan een duurzamer Nederland? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie (±400 fte) met veel oog voor een beter klimaat. In Nederland zetten zij zich in voor de natuur en het behoud van bosrijke omgevingen. Ze doen ook wereldwijd veel duurzame projecten in zowel Azië, Zuid-Amerika als Afrika, waarbij ze bossen beschermen, het ecosysteem bewaken en ook de lokale bevolking ondersteunen. Hun diensten zijn gericht op een steeds duurzamer Nederland. De kwaliteit van hun ondersteunende (IT) systemen en processen en van de selfservice voor hun klanten (500.000+) is daarbij cruciaal.
Hoewel ze door de jaren heen zijn gegroeid richting een grote speler, is de cultuur hetzelfde gebleven. Er is een informele / no-nonsense sfeer waarin je veel vrijheid krijgt en gewoon kunt zeggen wat je vindt. De hoofdlocatie in Rotterdam heeft een IT development team van zo’n 60fte met 30+ Developers verdeeld over 10 scrumteams. Voor de kleinere locatie in Nijmegen zoeken zij nu een Test Automation Engineer om de testautomatisering verder te professionaliseren. Het IT team daar bestaat uit 9fte, waaronder 1 Product Owner, 1 Analist en 7 (Front & Back-end) Developers. Op termijn zal het team steeds verder worden uitgebreid.

Functie

Dagelijks maken honderdduizenden mensen gebruik van de diverse (web) applicaties, API’s en het interne framework, zowel particulier als zakelijk. Qua klanten moet je, naast consumenten, denken aan enterprises, MKB en gemeentes. In deze rol ben je een belangrijke schakel, want jij bepaalt of een product goed genoeg is. Qua verantwoordelijkheden kun je denken aan o.a. het testen van nieuwe functionaliteiten, het automatiseren van testen en exploratief testen. Jij bewaakt hierin de juiste balans en neemt je collega’s hierin mee. Je krijgt alle ruimte om met jouw visie (kritisch) mee te denken over verbeteringen en deze ook toe te passen. Het is echt een rol met impact.

– Technologie / Methoden –

o.a. Postman, SoapUI, SpecFlow, BDD, TDD, Gherkin, C#, Vue, Oracle PL/SQL, TMap, ISTQB, event-driven architectuur, Azure DevOps, Agile/Scrum.

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 2 jaar ervaring als Tester;
• Kennis van testautomatisering;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

Jaarcontract (daarna vast), goed salaris €2.800 – €4.000 bruto), vaste 13e maand (kan ook in dagen worden uitgekeerd), bonus (1 tot 2 maandsalarissen), 25 vakantiedagen, laptop, studiemogelijkheden, NS Business Card (altijd vrij reizen), pensioenregeling, 36 – 40 uur werken, flexibele werktijden, thuiswerk mogelijkheden (ook na Covid).

Inlichtingen

Ben jij die ervaren Test Automation Engineer die een volgende stap wil zetten in zijn/haar carrière? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Asanka Boxma via +31(0)6 11 13 08 54

Sollicitatie

Asanka Boxma
+31(0)6 11 13 08 54
asanka@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Asanka Boxma

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!