Test Automation Engineer – Breda

Introductie

Ben jij een pro in software testen, en vind jij het gaaf om geautomatiseerde tests te bouwen en functioneel te testen? Lijkt het jou vet om het testproces naar een hoger niveau te tillen? Sta jij graag, samen met een team, garant voor de kwaliteit van het product? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze jonge organisatie is opgericht speciaal voor ondernemers. Met hun eigen online SaaS-platform brengen zij freelancers en ondernemers samen. Afgelopen jaar zijn zij uitgeroepen tot één van de snelst groeiende scale-ups van Nederland. Zij zitten gevestigd in centrum Breda en hebben nu zo’n 100 fte in dienst. Het IT-team bestaat nu uit 25. Binnen de vacature voor Test Engineer sta je centraal in het testproces waardoor jij zelf ideeën kan aanleveren m.b.t. tools, methodiek, en meer.

Functie

In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor een optimale gebruikerservaring van de 400.000+ ingeschreven freelancers en 5.000+ opdrachtgevers. And still counting! Hun platform is namelijk de online marktplaats voor freelance dagklussen in de logistiek, bezorging, schoonmaak en retail. Het platform is volledig online. Ze hebben een web dashboard voor de opdrachtgevers en eigen collega’s, en de freelancers zijn actief via de mobiele app. Je zult dus verschillende projecten gaan testen, afgestemd op de gebruikswijze van deze omgevingen. Samen met het Development team leer jij alle ins en outs van het platform kennen zodat jij optimaal test cases kan opzetten, teststraten kan aanbrengen, en test werkzaamheden kan automatiseren. Hierbij ligt de focus op End-to-end testing. Jij staat centraal in het testproces waardoor jij zelf ideeën kan aanleveren m.b.t. tools, methodiek, en meer. Wat ga je onder andere doen? – Het opzetten/uitvoeren testscripts. – Ketentesten en het automatiseren van mobile testing. – Het aanmaken regressie test(suite) t.b.v. automatisering. – Werken op de Agile manier. – Het automatiseren en onderhouden van tests en testsystemen; – Alles leren over teststraten en methodieken binnen een software bedrijf.

Functie-eisen

– Minimaal hbo werk- en -denkniveau; – Communicatief sterk; – Goed technisch inzicht; – Open-minded approach naar andere werkwijzen; – Proactieve mindset; – Bereid om, zeker in het begin, één tot twee dagen per week handmatig te testen. Skills/Tooling: – Ervaring met software development (leuk meegenomen, geen pre). – Frontend testing is extra ervaring waar we blij van worden. – Ervaring op het gebied van unit en integration tests.

Aanbod

– Een uitstekend salaris o.b.v. kennis en ervaring maximaal €5500,- per maand. – Reiskostenvergoeding – 32+ vakantiedagen – Laptop, toetsenbord en muis naar keuze. – iPhone of Android telefoon van de zaak; – Een fantastische werksfeer; – Veel ruimte (en de middelen) voor jouw persoonlijke ontwikkeling; – Veel vrijheid om je dag binnen de sprint zelf in te richten zoals je wilt; – Fijne extra’s zoals: een jaarlijks groot festival, health bonnen, traktatie contest en incentive reizen zoals een wintersport.

Inlichtingen

Klinkt dit als de juiste uitdaging voor jou? Klik dan op de “IK HEB INTERESSE!” knop. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jasper van den Bergh.

Sollicitatie

Jasper van den Bergh jasper@fahr-becker.nl +31 6 25 52 83 54

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!