(Technische) Software Tester – Gelderland

Introductie

Heb jij al werkervaring met het (automatisch) testen van software en het maken van testplannen en strategieën in .NET-omgevingen? Lees dan verder!

Organisatie

Deze psychologische organisatie richt zich op het in kaart brengen van talent. Zij geloven dan ook dat mensen het beste tot hun recht komen wanneer zij zichzelf kunnen zijn en werk kunnen uitvoeren wat bij hun talenten hoort. Via hun wetenschappelijke aanpak geven zij inzicht in de talenten en drijfveren van een mens. In hun filosofie staat positieve psychologie en aandacht centraal waardoor groei van mens en organisatie mogelijk is. Daarom wordt de focus ook gelegd op positieve bewoordingen en adviseren zij mensen over het gebruik van hun talenten voor een fijner en doeltreffend werkleven. De sectoren/domeinen waarin zij te werk gaan zijn: overheid, onderwijs, bedrijfsleven & zorg. Tot slot houden zij zich bezig met HR-systemen en coaching.

Functie

In deze inhouse rol ben je verantwoordelijk voor het opzetten en leiden van testplannen, ontwikkelen en uitvoeren van testplannen, het identificeren van bugs en het waarborgen van de algehele kwaliteit van het TMS. Je werkt nauw samen met het ontwikkelingsteam om teststrategieën te definiëren en testautomatisering te implementeren. Je hebt oog voor detail en streeft ernaar om software van de hoogste kwaliteit te leveren. Daarnaast draag je bij aan het continu verbeteren van onze QA-processen en methodologieën.

Functie-eisen

Een diploma op MBO-4 of HBO-niveau in Computer Science, Software Engineering of een gerelateerd vakgebied, aantoonbare ervaring met het opstellen en uitvoeren van testplannen, kennis van en ervaring met testautomatiseringstools en frameworks, een grondige kennis van softwareontwikkeling en testmethodologieën, ervaring met versiebeheersystemen zoals Git, uitgebreide ervaring in Quality Assurance, met aantoonbare expertise in het opzetten en leiden van QA-processen, sterke probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om onder druk effectief te presteren, uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team, ervaring met Browserstack is een pré, ervaring met C# of Java is een pré, ervaring met Agile/Scrum-methodologieën is een pré.

Aanbod

Bij deze internationale organisatie krijg je niet alleen een leuke werkplek binnen een klein team van eigenwijze en leergierige mensen, maar ook een aantrekkelijk salaris Start(salaris) tot € 5500, 25 vakantiedagen, een krachtige ontwikkellaptop, een mobiele telefoon, reiskostenvergoeding en een omzetafhankelijke bonus aan het einde van het jaar. Daarnaast zit ontwikkelen natuurlijk in hun DNA. Zij hebben oog voor jouw groei als ontwikkelaar en als persoon! Dus, heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen, software te ontwikkelen, en de talenten van hun klanten te helpen ontwikkelen? Dan is dit de organisatie voor jou!

Inlichtingen

Ben jij de (technische) Software tester die we zoeken? Heb je interesse of gewoon wat vragen? Neem contact op met: Levirgio Bossers +31 (0) 6 29 59 41 06 Levirgio@fahr-becker.nl of klik op de button.

Sollicitatie

Levirgio Bossers +31 (0) 6 29 59 41 06 Levirgio@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Levirgio Bossers

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!