Technisch Projectleider Infra – Houten

Introductie

Heb jij een passie voor techniek, infra en onderhoud? Krijg jij energie van het leiden van complexe projecten waarbij je slimme oplossingen bedenkt en de vrijheid krijgt om te werken op de manier waar jij je het prettigst bij voelt en tot de beste prestaties komt? Lees dan verder!

Organisatie

De organisatie zit in het domein van asset- en life cycle management van grootschalige infratrajecten. Ze waren de afgelopen jaren betrokken bij vrijwel alle nieuwe tunnels in Nederland om de veiligheid van die verbindingen te borgen. Ook leverden ze als assetmanager een bijdrage aan zo goed als alle DBFM (Design, Build, Finance and Maintenance)-contracten in het land. Het is dan ook een dochteronderneming van een van de grotere spelers van Europa in de industriële automatisering. Omdat het een geheel eigen entiteit is, bevat dit bedrijf de combinatie van enorme kennis, en toch een platte en informele cultuur.

Functie

De functie van Technisch Projectleider Infra richt zich vooral op het technisch adviseren en de projectbegeleiding bij projecten in de uitvoering en de voorbereiding van grootschalige renovaties of het oplossen van complexe problemen.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het helpen van klanten bij het oplossen van complexe technische uitdagingen, adviseren over techniek, kwaliteit en standaarden, mede uitvoeren definitieve ontwerpen of adviesproducten, opstellen van functionele specificaties, coördineren van projectuitvoering in de vorm van uitvoeringsbegeleiding en het organiseren en regelen van technische projecten.

Functie-eisen

– Proactieve instelling/houding
– HBO/WO werk- en denkniveau met als opleiding de voorkeur Elektrotechniek, Industriële Automatisering, installatietechniek, energietechniek of vergelijkbaar
– Minimaal 5-10 jaar ervaring op het gebied van de infra in een vergelijkbare branche op het gebied van engineering, projectbegeleiding, projectbeheersing of technisch management
– Tikkie eigenwijs
– Sociaal vaardig
– Praktisch ingesteld
– Affiniteit met de infrawereld
– Communicatief, innovatief, klantgericht.

Aanbod

– Uitstekend salaris (afhankelijk van je ervaring)
– Leasebudget (tot €1.050,-);
– 20 vakantiedagen (met optie tot 10 dagen bijkoop);
– Persoonlijk budget: jaarlijks bedrag wat je geheel vrij mag besteden voor bijvoorbeeld: 13e maand, bijkopen vakantiedagen (tot 10 extra), ophogen leasebudget, etc. (ook te combineren);
– Mogelijkheid tot certificering / persoonlijke ontwikkeling;
– Hybride werken (tot max 4 dagen thuis werken);
– Flexibele uren (24 – 40 uur);

Inlichtingen

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan via de “Ik heb interesse!” button met jouw CV, of neem contact op met Jasper van den Bergh indien je nog vragen hebt!

Sollicitatie

Jasper van den Bergh
+31 (0) 88 74 25 990

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!