Technisch C#.NET Ontwikkelaar – Apeldoorn, Amersfoort, Deventer of Eindhoven

Introductie

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van een toonaangevend hightech bedrijf? Lees dan verder!

Organisatie

Deze toonaangevende internationale organisatie (±450 fte) binnen de technische automatisering heeft al naam gemaakt in Eindhoven en richt zich inmiddels ook op de regio’s Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Arnhem, Deventer en Enschede. Ze werken voor zowel grote multinationals als innovatieve start-ups. Het is een ervaren kennishuis met echt gepassioneerde technisch experts met een achtergrond in software, wiskunde, elektronica en/ of hardware. Ze zijn in staat om (in samenwerking met hun andere vestigingen) middels multidisciplinaire projecten complete producten te leveren (dus niet alleen de software!) voor zowel de medische industrie, machine bouwers, hightech, automotive als agrarische sector. Ze zetten ook veel in op artificial intelligence en Internet of Things.

Doordat ze werken vanuit diverse vestigingen zijn ze in staat om een informele cultuur te waarborgen, waarin iedereen makkelijk toegankelijk is. De projecten zijn zowel inhouse als op locatie bij klanten. Nu wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt. ‘Straks’ zal het een combi zijn van thuiswerken, op kantoor en bij klanten in de regio (waardoor het reizen leuk blijft).

Functie

Wat je gaat doen is erg afhankelijk van jouw kennis én interesses. Het zijn sowieso stabiele/langere opdrachten (dus geen wekelijkse wisselingen). Ze zoeken specialisten van verschillende niveaus; (Medior of Senior) Software Engineers, Architecten, Tech Leads. Wat je inhoudelijk doet hangt af van jouw interesses en skills; een Software Engineer zal bijvoorbeeld werken aan de ontwikkeling (low level) besturingen van hightech machines en apparaten, terwijl een Architect uiteraard focust op het technisch ontwerp of (indien je dat wil) pre-sales activiteiten. Overigens geloven zij erin dat je ook als Architect altijd (deels) met development bezig moet blijven.

Naast je inhoudelijke werkzaamheden, is er volop ruimte om te helpen om deze vestiging verder vorm te geven en uit te bouwen (welke klanten, projecten, technologie keuzes, etc.). “Eigenwijze” en assertieve mensen zijn daarom van harte welkom, maar dat geldt uiteraard hetzelfde voor specialisten die puur met techniek bezig willen zijn. Ze hebben erg goede relaties met hun klanten, waardoor je vaak ziet dat ze op meerdere niveaus bij hun klanten zitten (van Software Engineers, Architecten tot Projectmanagers) en daardoor veel impact hebben op de oplossingen / producten. Je werkt aan maatschappelijk waardevolle oplossingen voor toonaangevende bedrijven als BESI, Thales, Tempress, VMI. Waar ga je aan werken? Dat is heel divers. Denk bijvoorbeeld aan software ontwikkeling en architectuur (maar vaak ook hardware) voor medische apparatuur, slimme IoT apparaten, besturingssystemen voor elektrische auto’s, drink-en eetinstallaties voor vee, en veel meer. Er komen ook wat meer ‘hobby projecten’ voorbij zoals de ontwikkeling van software en hardware voor drones voor events.

Techstack:
Afhankelijk van het project en je interesses. Denk aan o.a. C, C++, C#, GNU Bash, Python, ARM, Linux, QT, VxWorks, RTOS, AI, IoT, Agile/Scrum of SAFe.

Functie-eisen

• Afgeronde relevante HBO of WO;
• Minimaal 3 jaar ervaring als C# .NET Engineer (Seniors, Architecten en Techleads zijn ook welkom)
• Gepassioneerd en gedreven om te (blijven) leren

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden:
– Vast contract
– Salaris (grofweg tot ±€5.000 bruto voor engineers en tot zo’n €6.000 voor Architecten)
– Winstdeling;
– 28 vakantiedagen
– Leaseauto (vanaf €750 excl. brandstof) of mobiliteitsvergoeding (90% van leasebudget)
– Onkostenvergoeding (€50 netto/maand)
– Laptop
– Telefoon
– Pensioenregeling
– Thuiswerkbudget en faciliteiten
– Studiebudget (€6.000 per jaar)
– De mogelijkheid om 32-40 uur te werken

Inlichtingen

Ben jij de Technisch C#.NET Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robbin van Rooij via 06 25 29 99 02

Sollicitatie

Robbin van Rooij
06 25 29 99 02
robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robbin van Rooij

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!