Technical Officer (Software) – Regio Utrecht

Introductie

Ben jij een Technical Officer en ben je klaar om jouw carrière en die van hoogopgeleide IT-talenten naar het volgende niveau te tillen? Lees dan verder!

Organisatie

De organisatie is opgericht in 2018 en is gefocust op IT-talenten die net zijn afgestudeerd tot 2 jaar werkervaring en een kick-start willen geven aan hun carrière. Hierbij maken ze onderscheid tussen twee specialismen, namelijk Software Development en Data Engineering. Ontwikkeling staat centraal waarbij de talenten meteen bij de eindklant aan de slag gaan en gedurende deze periode dat ze daar zitten, één jaar, nauw begeleid worden. Iedere vrijdag om de week worden er masterclasses gegeven die worden verzorgd door experts uit dat vakgebied. Hiervan ligt 70% van de focus op technische kennis en hard-skills en 30% soft-skills. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn: – Security; – Machine Learning Lifecycle Management; – Code Design Patterns; – Data Quality.

Functie

– Je bent 3 dagen werkzaam als Lead Developer / Solutions Architect. Afhankelijk bij welke klant begeleid je daar ook een aantal IT-talenten. – Je bent verantwoordelijk voor het opleidingsprogramma (het geven van 1 a 2 masterclasses, inhoudelijk geef je kleur aan dit programma en ben je first point of contact voor de andere trainers); – Je bent eindverantwoordelijke voor de talent class. Omdat er wordt gewerkt op basis van een deta-vast constructie voor alle talenten zul jij je ook bezighouden met de startgesprekken, klant evaluaties en de eindgesprekken. – Je wordt betrokken bij de sollicitatieprocedure voor alle talenten. Daarbij beoordeel jij de technische testen, die alle talenten moeten maken en zal je het daarop volgende technische gesprek ook voeren.

Functie-eisen

– Master in de richting van informatica; – Minimaal 8 jaar hands-on ervaring als software engineer / lead developer / solution architect; – 40 uur beschikbaar; – Sociaal, gedreven, communicatie sterk en software engineering is je passie; – Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Aanbod

– Salaris tot € 97.200,- bruto per jaar incl vakantiegeld; – Contract voor onbepaalde tijd; – Bonusregeling, een vast percentage wat in overleg bepaalt wordt over de maandomzet van de desbetreffende klant(en); – Een leasebudget van € 975,- elektrisch of € 900,- niet-elektrisch; – Laptop in bruikleen; – Benodigdheden voor je thuiswerkplek; – Telefoonvergoeding € 50,- netto; – Netto onkostenvergoeding € 40,-; – 25 vakantiedagen; – Premievrij pensioen; – De mogelijkheid om, als Corona het toelaat, op kantoor te werken.

Inlichtingen

Ben jij de Technical Officer die wij zoeken? Solliciteer dan via de ‘ik heb interesse!’ met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact op met Ian van Ewijck via +31629608435 of ian@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Ian van Ewijck +31(0)6 29608435 Ian@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Ian van Ewijck

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!