Technical Officer breng jouw carrière en die van IT-talenten naar een hoger niveau – Utrecht

Introductie

Ben jij een Technical Officer Data en ben je klaar om jouw carrière en die van hoogopgeleide IT-talenten naar het volgende niveau te tillen? Lees dan snel verder.

Organisatie

De organisatie is opgericht in 2018 en is gefocust op IT-talenten die net zijn afgestudeerd tot 2 jaar werkervaring en een kick-start willen geven aan hun carrière. Hierbij maken ze onderscheid tussen twee specialismen, namelijk Software Development en Data Engineering. Ontwikkeling staat centraal waarbij de talenten meteen bij de eindklant aan de slag gaan en gedurende deze periode dat ze daar zitten, één jaar, nauw begeleid worden. Iedere vrijdag om de week worden er masterclasses gegeven die worden verzorgd door experts uit dat vakgebied. Hiervan ligt 70% van de focus op technische kennis en hard-skills en 30% soft-skills. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn: – Security; – Machine Learning Lifecycle Management; – Code Design Patterns; – Date Quality.

Functie

– Verantwoordelijk voor de uitvoering van het opleidingsprogramma (inhoudelijk, contactpersoon voor trainers, aanwezig tijdens masterclass dagen). – Verantwoordelijk voor de talenten in de talent class (start gesprek, klant evaluaties, eindgesprek, ad hoc begeleiding). – Je werkt 2 à 3 dagen als data engineer/ data architect/ data scientist bij een van onze klanten waar je meestal een aantal talenten van de organisatie op locatie begeleid. – Het beoordelen van de technische casus en het voeren van technische intakes van kandidaten.

Functie-eisen

– In het bezit van een WO diploma in een technische richting;; – 5+ jaar hands-on (corporate) ervaring als data engineer / data scientist / data architect; – 40 uur beschikbaar; – Een goede beheersing van de Nederlandse Engelse taal, in woord en geschrift; – Sociaal, communicatief, gedreven en data is je passie; – Je hebt zelfkennis en vind het belangrijk om het beste resultaat neer te zetten. Niet alleen vanuit commercieel oogpunt maar ook kwalitatief.

Aanbod

– Salaris tot € 97.200,- bruto per jaar incl vakantiegeld; – Contract voor onbepaalde tijd; – Bonusregeling, een vast percentage wat in overleg bepaalt wordt over de maandomzet van de desbetreffende klant(en); – Een leasebudget van € 975,- elektrisch of € 900,- niet-elektrisch; – Laptop in bruikleen; – Benodigdheden voor je thuiswerkplek; – Telefoonvergoeding € 50,- netto; – Netto onkostenvergoeding € 40,-; – 25 vakantiedagen; – Premievrij pensioen; – De mogelijkheid om, als Corona het toelaat, op kantoor te werken.

Inlichtingen

Ben jij die Technical Officer die graag zijn kennis wil delen met talenten? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Asanka Boxma via +31(0)6 11 13 08 54

Sollicitatie

Asanka Boxma +31(0)6 11 13 08 54 asanka@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!