Systeem- en Netwerkbeheerder – Omgeving Utrecht

Introductie

Wil jij bijdragen aan een optimale IT infrastructuur binnen een mensgericht ziekenhuis? Hecht jij ook waarde aan duurzaamheid? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een ziekenhuis waar veel focus is op duurzame en groene zorg en ze willen dan ook toewerken naar een energie neutraal ziekenhuis. Ze werken daarom samen met regionale overheden, onderzoeksinstituten en zorgpartners. Ook kopen ze duurzaam in, waardoor er bijvoorbeeld minder plastic en chemisch afval is. Daarnaast zijn ze begaan met de gezondheid van hun medewerkers en stimuleren zij hen om fit te worden en blijven (denk aan massages, yoga, sport clinics, etc.). Wat betreft hun patiënten; ze focussen zich op acuut klinische zorg, waarbij de kwaliteit van leven voorop staat. Ze hebben daarbij niet alleen oog voor de juiste zorg, maar ook voor de impact op het leven van de patiënt en de naaste omgeving.

Uiteraard is IT binnen het ziekenhuis van cruciaal belang. De IT afdeling bestaat uit zo’n 45 fte en hanteert een informele sfeer waarin iedereen makkelijker benaderbaar is. Ze schakelen graag snel en werken dan ook het liefst met korte lijnen. Ze hebben zo’n 3500 gebruikers, 2500 werkplekken en 450 servers (voornamelijk virtueel).

Functie

Je komt te werken in een team van 5 Systeem en Netwerk Engineers. Samen met je collega’s beheer je de gehele IT infrastructuur (servers, software, databases, netwerk); ben je betrokken bij vernieuwingsprojecten en onderhoud je contacten met interne klanten
en leveranciers; focus je op technische aanpassingen voor (nieuwe) architectuur, infrastructuur, systemen, beheer en beveiliging; maak je het mogelijk dat artsen, laboranten en andere professionals optimaal gebruik kunnen maken van systemen, netwerk en werkplekken.

– Technologie / Methoden –

o.a. Windows Server (2012/2016), Active Directory, Exchange, Citrix Netscaler, Citrix XenDesktop, Ivanti Workspace Control, VMware vSphere, VMware ThinApp, Cisco Netwerken, Storage, SSLVPN, Site 2 Site VPN, Commvault, SQL Server.

Functie-eisen

• HBO denk-en werkniveau;
• Minimaal 3 jaar relevante ervaring;
• Ervaring met Windows, Citrix en VMware;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

Jaarcontract met de intentie daarna over te gaan op vast, salaris (Medior: tot €3.774 obv 36 uur / Senior: tot €4.227 obv 36 uur), vaste 13e maand (8,33%), vakantiegeld (8,33%), 144 verlofuren, 57 flexuren (voor bijvoorbeeld studie), pensioenregeling, laptop, telefoon, reiskostenvergoeding, fietsregeling, fitnessregeling, collectieve ziektekostenregeling.

Inlichtingen

Ben jij de System -en Netwerk Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!