Systeem- en Netwerkbeheerder – Amersfoort

Introductie

Wil je deel uitmaken van een team gedreven en innovatieve mensen met een passie voor nieuwe technologie? Lees dan verder!

Organisatie

De organisatie is dé serviceprovider in schade- en inkomensverzekeringen. Ze bieden aangesloten adviseurs gemakkelijk en snel toegang tot gerenommeerde verzekeraars. Ze bestaan uit +/- 275 collega`s verdeelt over 3 kantoren in Amersfoort en Geleen. Ze zijn een dynamische en informele organisatie met een ondernemende cultuur. Ze geven hun medewerkers daarom volop ruimte en verantwoordelijkheden om hun ambities te realiseren. Eigen initiatief wordt gestimuleerd en beloond. Het kantoor van bevindt zich in hartje Amersfoort, op loopafstand van de binnenstad en het centraal station.

Functie

Ze zoeken een breed ICT georiënteerde collega met een focus op networking. Energie, betrokkenheid en collegialiteit kenmerken hun bedrijfscultuur, samenwerken aan het bouwen en onderhouden van technische oplossingen die klanten helpen hun doelen te bereiken. Het ICT team zit in Amersfoort maar er is ook voldoende vrijheid om deels vanuit huis te werken. Samen met jouw technische collega’s ben je verantwoordelijk voor de hybride IT infrastructuur. Naast de doorontwikkeling/beveiliging/koppeling/beschikbaarheid/performance en onderhoud van het platform, vertegenwoordig je het ICT team in één van hun DevOps teams. Hierin denk je mee over de invulling van business wensen en werk je samen met de ontwikkelaars aan nieuwe oplossingen. Je signaleert ook technische kansen, methodes en trends welke je kunt gaan toepassen om zo jouw stempel te drukken op hun moderne IT omgeving. Ze staan momenteel aan de basis van enkele Azure cloud deployments en hun recent opgeleverde modern managed werkplekconcept op basis van ZTNA biedt ook nog voldoende kansen voor verdere ontwikkeling.

Functie-eisen

Wie ben jij? – Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; – Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring; – Je hebt kennis en ervaring op het gebied van netwerk architecturen; – Je hebt affiniteit met het vak en beschikt over ervaring in support/beheer van o.a. Windows/Linux, AD, Exchange, RDS, DFS, VMware, Azure, Datacenter hardware, M365, VoiP; – Je kent je weg in Powershell, Bash en verschillende logging tools; – Je werkt graag in teamverband en bent leergierig; – Je wilt jezelf graag ontwikkelen op het gebied van cloud toepassingen.

Aanbod

Wat bieden zij? – Salaris tot ±€3500 – 13e maand – 27 vakantiedagen – 8% vakantiegeld – korting op verzekeringsproducten – De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren d.m.v. hun studiekostenregeling en de online leeromgeving van GoodHabitz.

Inlichtingen

Ben jij de Systeem- en Netwerkbeheerder die we zoeken? Heb je interesse of gewoon wat vragen? Neem contact op met Stefan van Straten via 06 29 56 06 20 of klik op de button.

Sollicitatie

Stefan van Straten +31 (0)6 29 56 06 20

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!