Software Development Traineeship – Randstad

Introductie

Beschik jij over technische skills en wil je deze graag verder ontwikkelen? Wil je ‘learning on the job’ combineren met een excellent vakgericht trainingsprogramma? Denk je ‘outside the box”, ben je innovatief en pro-actief? Heb jij interesse in diverse analysetechnieken om complexe problemen door te lichten? Dan is dit traineeship echt iets voor jou!

Organisatie

Bij deze organisatie ligt de focus op het begeleiden van trainees in hun ontwikkeling. Ze bieden talenten een plek waar ze werkervaring kunnen opdoen en zichzelf kunnen ontwikkelen, op zowel persoonlijk niveau als op het inhoudelijke. Tijdens de coachingsessies en trainingen leren ze onder andere over persoonlijk leiderschap en gezonde zelfreflectie. Ook worden praktische vaardigheden zoals presenteren en communicatie bijgebracht. Al deze inzichten en kwaliteiten worden voortdurend ingezet tijdens de inhoudelijk uitdagende opdrachten voor opdrachtgevers als ING, ABN AMRO, Budbee, innovatieve start-ups en overheidsinstellingen.

Functie

Gedurende een periode van 13 maanden doorloop je het traineeship met een team van ongeveer 5 high potentials. De eerste maand start je met een in-company opleiding bij een van hun klanten. Deze is gericht op de IT-organisatie van de klant en behandelt zowel de werkwijze als de benodigde IT-vakkennis. De daaropvolgende 12 maanden ga je aan de slag bij deze klant binnen de IT- organisatie. Je opgedane kennis breng je in praktijk. Tijdens dit jaar krijg je nog regelmatig trainingen om je persoonlijk te ontwikkelen en je IT-kennis te vergroten. Nadat je 13 maanden ervaring hebt opgedaan, krijg je de mogelijkheid om in dienst te treden bij deze klant.

Functie-eisen

Ben jij dit? – WO-afgestudeerd met een bèta achtergrond; – Niet bang voor een uitdaging; – Nieuwsgierig naar persoonlijke ontwikkeling; – Nieuwsgierig naar inhoud; – Een teamspeler en vindt in verbinding staan belangrijk; – Nederlandstalig.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug? – Salaris van €2.900,-; – Reiskostenvergoeding; – Vergoeding voor laptop; – Vaste maandelijkse telefonievergoeding.

Inlichtingen

Ben jij de recent WO-afgestudeerde die wij zoeken? Solliciteer dan via de ‘Ik heb interesse!’ met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact op met Ian van Ewijck via +31629608435 of ian@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Ian van Ewijck +31(0)6 29608435 Ian@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Ian van Ewijck

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!