Software Development Talent Programma – Randstad – Brabant

Introductie

Net afgestudeerd of +/- een jaar werkervaring binnen de IT en heb je de ambitie om je carrière een kickstart te geven? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie is gefocust op IT-talenten die net zijn afgestudeerd of met geringe werkervaring, die een kick-start willen geven aan hun carrière. Hierbij maken ze onderscheid tussen twee specialismen, namelijk Software Development en Data Engineering. Ontwikkeling staat centraal waarbij je meteen bij de eindklant aan de slag gaat en gedurende deze periode dat je daar zit, één jaar, nauw begeleid wordt. Om de vrijdag volg je een Masterclass die wordt verzorgd door experts uit jouw vakgebied, waarbij 70% hiervan de focus ligt op technische kennis en hard-skills en 30% Soft-skills. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn: – Achitecture; – Code Quality; – Microservices; – Security.

Functie

Je start als Software Developer bij een van de eindklanten van de organisatie. Deze match zal gemaakt worden op basis van jouw wensen, ambities, werksfeer en reisafstand. Hier wordt uiterst serieus mee omgegaan en geen concessies in gemaakt. Na één jaar zal je losgelaten worden en vast in dienst komen bij de klant/organisatie waar je al die tijd met veel plezier hebt gewerkt.

Functie-eisen

– Een afgeronde HBO- of WO-opleiding (IT-gerelateerd); – Communicatief sterk; – Beheerst de Nederlandse taal perfect; – Ambitieus en passievol om een kickstart te geven aan zijn/haar carrière.

Aanbod

– Salaris vanaf €3.100,- excl. vakantiegeld, gebaseerd op basis van jouw kennis en ervaring; – 25 vakantiedagen; – Premievrij pensioen; – Reiskostenvergoeding; – Netto onkostenvergoeding €40,- – budget voor certificeringen; – Laptop wordt verzorgd door de eindklant – Wij investeren € 20.000,- in jouw ontwikkeling; – Veel aandacht voor toffe uitjes, ieder kwartaal.

Inlichtingen

Ben jij die ambitieuze Software Developer die een kick-start wil geven aan zijn/haar carrière? Solliciteer dan via de ‘Ik heb interesse!’ met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact op met Ian van Ewijck via +31629608435 of ian@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Ian van Ewijck +31(0)6 29608435 Ian@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Ian van Ewijck

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!