Snelle ICT Werving

Bel ons:
030-6981640

Mail ons:
info@fahr-becker.nl

Neem contact met mij op:

Snelle ICT Werving

Psychologisch gespecialiseerd in ICT Recruitment

ICT Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Snelle ICT Werving

Fahr-Becker heeft tot doel langdurige werkrelaties tot stand te brengen. Deze ontstaan als er niet alleen een goede match is tussen de kandidaat en de functie, maar ook de kandidaat en de werkgever goed bij elkaar passen. De match tussen kandidaat en de functie levert voor ons geen problemen op, aangezien Fahr-Becker reeds sinds de oprichting in 2006 gespecialiseerd is in snelle ICT werving en selectie. Hierdoor hebben we ten eerste veel ervaring bij het matchen van kandidaat en vacature, maar beschikken we ook over een immer groeiend netwerk van meer dan 56.000 ICT specialisten. Om goed te kunnen oordelen over de match tussen kandidaat en werkgever heeft Fahr-Becker vrijwel alleen maar afgestudeerde psychologen in dienst als recruitment consultants.

ICT Recruitment met psychologische benadering

Deze achtergrond helpt niet alleen bij het matchen tussen personeel en werkgever, maar het komt ook goed van pas bij het vinden van de kandidaten. Uit onderzoek van het NOA blijkt namelijk dat maar liefst 72% van de ICT werknemers latent opzoek is naar een andere baan. Onze consultants zijn als psychologen zeer geschikt om die kandidaten te herkennen en ze inzichtelijk te maken dat ze wellicht wel toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière.

ICT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Hier houdt het verschil met het gemiddelde recruitmentbureau echter nog niet niet op. Uiteraard maken we goed inzichtelijk wat de wensen zijn van beide partijen aan de hand van functieprofielen, CV’s en motivatiedocumenten, waarmee we kandidaten dan ook voorstellen. Indien u besluit de kandidaat te willen spreken wordt een carrière waarden assessment afgenomen en nodigen wij de kandidaat uit voor een diepte interview met een van onze psychologen, waarin onder andere de loopbaan van de kandidaat aan bod komt.
Tenslotte wordt er een referentiecheck afgenomen en een overzicht gemaakt van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Alle informatie waarover we beschikken wordt samengevoegd tot een compleet dossier over de kandidaat, welke u voor uw eerste gesprek met de kandidaat doen toekomen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u meteen overgaan tot de belangrijke facetten van het sollicitatiegesprek.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?