Sharepoint Consultant – Veenendaal

Introductie

Wil jij werken bij een organisatie die één van Europa’s meest toonaangevende managed cloud service providers zijn? Lees dan snel verder!

Organisatie

Wie is je werkgever? De organisatie is opgericht in 2016 en is gevestigd in Veenendaal. De organisatie heeft met een netwerk van infrastructuur- en beveiligingsspecialisten in heel Europa zijn aanpak voor het ondersteunen van de digitale transformatie geperfectioneerd. Elk risico wordt bij deze organisatie overwogen en elk deadline wordt behaald. Dit doen zij verdeeld over 4 afdelingen op het gebied van managed services, cloud services, innovatie services en security services. Zij hebben als ambitie om een top 5 cloud provider te worden. Deze organisatie heeft meer dan 500 zeer getalenteerde collega’s in het Verenigd Koninkrijk, de Benelux en Ierland werken. De slogan van deze organisatie is dan ook als volgt: ‘We’re the people who power your possible’.

Functie

Wat ga je doen als Sharepoint Consultant? Als SharePoint consultant bij de organisatie lever jij een essentiële bijdrage aan het ontwerpen en ontwikkelen van een moderne werkomgeving voor onze klanten en weet je de specifieke vraagstukken te vertalen naar concrete SharePoint-oplossingen. Daarbij maak je zoveel als mogelijk gebruik van de officiële standaardfunctionaliteit en componenten van SharePoint en Microsoft Office 365. Veel klanten van deze organisatie willen van een traditionele naar een moderne IT-omgeving. Daar komt altijd (zoals jij al weet) Sharepoint bij kijken en daar kunnen we jou goed voor gebruiken! Met jouw advies kunnen onze klanten optimaal gebruik maken van hun SharePoint- en Office 365- omgeving. Jij zorgt dat gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun data en applicaties. Je denkt mee, adviseert en kijkt verder dan je neus lang is om zo succesvolle (Sharepoint) implementaties en migraties te realiseren. Van architectuur en design tot de implementatie en het beheer van SharePoint-omgevingen, jij helpt je klanten verder door je expertise te delen. Zo ben je als SharePoint consultant verantwoordelijk voor het gehele proces, je haakt collega’s aan waar nodig en draagt zorg voor een succesvolle adoptie en overdracht naar de klant en interne collega’s. Je kunt bij diverse opdrachtgevers SharePoint-oplossingen implementeren. Je kan daarnaast migraties van file servers naar SharePoint Online overzetten. Verder kan je documentatie, planning en processen voorbereiden en verzorgen. Ook neem je de klant mee in het hele adoptieverhaal en begeleidt je dit continue en stel je ze tevreden.

Functie-eisen

Ben jij dit? Je wil graag klanten verder helpen richting de moderne werkplek. Je werkt graag samen in teams en je bent communicatief sterk. Jij begeleidt net zo gemakkelijk een project als dat je een project zelfstandig uitvoert en houdt ervan om je expertise steeds binnen een nieuw project bij een nieuwe opdrachtgever in te zetten. Verder heb jij: – Je hbo-werk- en denkniveau; – Rijbewijs; – Zo’n minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan als SharePoint Consultant, SharePoint Specialist of SharePoint Implementatie Consultant; – Kennis van en ervaring met het implementeren van SharePoint-oplossingen, Microsoft Teams en overall Microsoft Office 365 kennis. Denk je dat je de kennis niet hebt, maar kun jij ons overtuigen dat dat allemaal geen probleem is? Dan ben je meer dan welkom om het te proberen!

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug? De organisatie neemt jou als persoon en jouw expertise erg serieus. Zij zijn volgens de Deloitte Fast 50 Awards het 4e snelst groeiende technologiebedrijf van Ierland. De organisatie zet zich ook in voor een omgeving die diversiteit, gelijkheid, inclusie en verbondenheid vordert. Zij hechten veel waarde aan interne mobiliteit en stimuleren kansen voor interne ontwikkeling en vooruitgang. Verder vormen flexibel werken (hybride) met een gezinsvriendelijke focus de kern van de bedrijfswaarden van deze organisatie. Verder krijg jij: – Salaris: €4000 tot €7500 o.b.v. ervaring; – Leasebudget (€800); – 25 verlofdagen per jaar; – +1 extra vrije dag voor je verjaardag, want je verjaardag is belangrijk en moet gevierd worden; – Ruimte voor ontwikkeling, zo heb je bijvoorbeeld onbeperkte toegang tot het leerplatform van Udemy; – Veel verantwoordelijkheden doorgroeimogelijkheden (ook internationaal); – Een goede bedrijfspensioenregeling; – Hybride werk mogelijkheden.

Inlichtingen

Ben jij als Sharepoint Consultant getriggerd door het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met: Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Ilker Yilmaz

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!