Senior PHP Developer – Omgeving Utrecht

Introductie

Ben jij een Senior PHP Developer op zoek naar een werkgever met veel vrijheid? Lees dan verder!

Organisatie

Deze organisatie heeft al bijna twintig jaar ervaring in IT consultancy en zit gevestigd in omgeving Utrecht. Allemaal enthousiaste en gedreven ‘vakidioten’ zoals zij het zelf zeggen.Voor hun klanten draaien ze uitdagende projecten waar je als IT consultant web- en app applicaties ontwikkelt, (op)bouwt en onderhoudt. En dit doet het bedrijf met resultaat. Daarom is de filosofie ook ‘een collega met een glimlach, zorgt voor een tevreden klant’! De kernwaarden zijn dan ook niet voor niets familiair, betrokken en betrouwbaar.

Functie

Als Senior PHP Developer krijg je uitdagende opdrachten bij klanten. Deze kunnen variëren van het bouwen en optimaliseren van websites, tot het ontwikkelen van web applicaties, tot het leiden van een (SCRUM)team. Er wordt gewerkt aan complexe raamwerken en optimalisatie van websites. Je technische aanpak is creatief en nauwkeurig waarbij je de structuren helder weet neer te leggen. Ook ben je in staat binnen een team samen te werken, waarbij zaken als kennisoverdracht en duidelijke/eenduidige code centraal staan. Bij dit bedrijf krijg je als je wilt veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid en is er ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei. De looptijd van projecten is doorgaans zo’n 6 tot 9 maanden. Langer is in overleg ook mogelijk als je dat liever hebt. Ze werken voor o.a. Lukkien, Xs4all, Overheid, Seven Stars, Labdigital, Vesting Finance en Online Prepaid services.

Functie-eisen

* HBO werk- en denkniveau; * Minimaal 5 jaar werkervaring als programmeur; * Uitstekende kennis van PHP en OO programmeren; * Ervaring met MVC based programmeren * Ervaring met (X)HTML, CSS, MySQL, XML, Ajax, Javascript en jQuery (eventueel Scriptaculous); * Ervaring met 1 of meerdere CMS systemen (dit is een pré); * Ervaring met 1 of meerdere frameworks (dit is een pré).

Aanbod

* De salarisschaal loopt tot € 5500,- bruto per maand op basis van 40 uur afhankelijk van jouw ervaring; * Een lease auto en een NS business card; * Bonusregeling van gemiddeld € 3.000,- per jaar; * Volledig premievrij pensioen; * 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om er vijf bij te kopen; * 10 studiedagen per jaar. Deze studiedagen kun je besteden aan certificeringen, congressen, workshops of om je gewoon verdiepen in een onderwerp waar je meer van wil weten. * Opleidingsmogelijkheden, persoonlijke aandacht en een prettige informele werksfeer met leuke collega’s. * Uitdagende en gevarieerde opdrachten bij boeiende opdrachtgevers; * Standaard 40 uur per week, maar een 36- of 32-urige werkweek is bespreekbaar; * Jaarlijkse bedrijfsuitjes als buitenlandse stedentrips en ski tripjes.

Inlichtingen

Ben jij de Senior PHP Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan via de ‘ik heb interesse button’ met jouw cv. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robbin van Rooij via 06 25 29 99 02.

Sollicitatie

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robbin van Rooij

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!