Senior Network Engineer – Amersfoort

Introductie

Ben jij een ervaren Network Engineer met ruime kennis van Palo Alto en/of Cisco die communicatief sterk is zowel binnen je eigen team als naar de klant, dan is dit zeker interessant voor je!

Organisatie

Zij zijn een van de grootste aanbieders van Secure Managed IT Services in Nederland (±300fte). Ze ondersteunen organisaties met hoge beveiligingseisen in hun digitale transformatie met innovatieve, klantgerichte IT-oplossingen in de cloud, outsourcing, managed hosting en Lango Workspace. Daarnaast leveren ze CI/CD, containertechnologie en ‘Stretched’ DevSecOps oplossingen voor softwareontwikkelaars. Met de nieuwste technologieën transformeren, beheren en beveiligen ze bedrijfskritische gegevens en applicaties voor toonaangevende klanten. Zo zorgen zij ervoor dat deze organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Hun diensten hebben impact op mensen, organisaties, en in veel gevallen onze samenleving. Dit bewustzijn heerst in alles wat ze doen. Vanuit hun kernwaarden toewijding, creativiteit, expertise en integriteit bouwen ze dagelijks aan een nauwe samenwerking waarin ze, samen met hun klanten, blijven groeien. “Nooit stoppen met leren” is hun motto en daarom bieden ze trainingen, meet-ups en evenementen om op de hoogte te blijven en nieuwe vaardigheden te leren.

Functie

Je zal betrokken zijn met steeds uitdagendere klantprojecten waar jij als senior bezig bent met een mooie mix van managen, implementeren en verbeteren van netwerkoplossingen. Binnen het Platform Engineering team zijn ze verantwoordelijk voor een nieuw en grootschalig project, waar ze een innovatief platform bouwen voor één van de grootste security organisaties in Nederland. Naast het bouwen ligt de focus op migratie en onderhoud door middel van automatisering binnen dit nieuwe (container-) platform. Continuïteit en security staan hierbij op de eerste plaats. Je bedenkt en initieert verbeteringen en innovaties en zorgt ervoor dat het platform draait als een zonnetje.

Functie-eisen

Dit ben jij: – Je bent al minimaal 5 jaar Netwerk Engineer in een enterprise/hosting omgeving; – Je hebt hbo werk- en denkniveau; – Je bent zelfstandig opererend en die rol van architect die pak jij gewoon indien nodig; – Je hebt kennis van Palo Alto en/of Cisco; – Voor het beheren van complexe infrastructuren en het beheren en inrichten van Infra ruling draai jij je hand niet om; – Je vindt het leuk om oplossingen te bedenken en bouwen die er niet zijn; – Je weet alles van IDS/IPS oplossingen, Application Firewalling, geavanceerde loadbalancer technieken en geïntegreerde proxy technieken; – Met collega’s en klanten ga je graag in gesprek over techniek, innovatie en slimme oplossingen; – Je voert zelfstandig grote infrastructurele (klant)projecten uit en stelt technische documentatie op; – Je hebt ruime ervaring binnen agile teams; – Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in spreken en schrijven; – Je bent een resultaatgerichte teamplayer met integriteit, expertise en een hoge dosis creativiteit.

Aanbod

Wat bieden zij jou? – Salaris tot ±€5.750,- bruto; – Leaseauto (ook al is het intern); – Een vitaliteitsbudget (bijv. Voor de sportschool); – Eindejaarsbonus; – Opleidingsbudget; – Pensioenregeling (80% bijdrage werkgever); – Laptop en telefoon; – 32-40 uur; – 24 vakantiedagen – per 1/2 jaar niet ziek extra dag en dagen kopen mogelijk; – Mogelijkheid om 2-3 dagen thuis te werken.

Inlichtingen

Ben jij de Senior Network Engineer die we zoeken? Solliciteer dan via de solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Stefan van Straten via 06 29 56 06 20.

Sollicitatie

Stefan van Straten +31 (0)6 29 56 06 20 Stefan@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!