Senior .NET Developer – Rotterdam

Introductie

Wil jij als .NET specialist werken aan uitdagende projecten met de nieuwste technieken in een team van échte vakidioten waar een informele no-nonsense cultuur heerst? Lees dan verder!

Organisatie

Deze organisatie heeft het motto “niet lullen, maar poetsen” en zit gevestigd in hartje Rotterdam. Er heerst een informele no-nonsense cultuur en er werken echte vakidioten met een passie voor techniek. Zij hebben bovendien erg veel focus op de werknemers. Of het nou gaat om teambuilding (veel uitjes, zoals een wintersport, grote kerstborrel en een eigen boot waar vaak gebruik van wordt gemaakt) of persoonlijke ontwikkeling (ruimte om je te certificeren en financieel stappen te maken). Er heerst dan ook een sterk gevoel van vertrouwen, waardoor de doorloop erg laag is (de meeste developers werken hier meer dan 5 jaar). Zij leveren op het gebied van software zakelijke dienstverlening bij klanten waar de focus ligt op het leveren van maatwerk software, (web)applicaties, MaaS/SaaS, Mobile apps en Low-Code. Het IT team bestaat nu uit zo’n 20 FTE en bestaat volledig uit Senior Consultants. Ook wordt het gestimuleerd om ondernemend te zijn. Heb jij een eigen idee voor een product of dienst? Dan krijg jij de ruimte daar aan te werken. Zo heeft een developer hier onlangs vanuit een idee voor een software product een eigen Bv mogen oprichten binnen het bedrijf, wat nu een op zichzelf staande entiteit is.

Functie

Omdat zij het Microsoft team willen uitbreiden zoeken zij naar een ervaren .NET Developer die op de Agile / DevOps manier kan werken, niet vies is van complexe technische vraagstukken en graag met de nieuwste technieken werkt.

Functie-eisen

Herken jij jezelf hierin? – Je hebt minimaal 5 jaar professionele ervaring op het gebied van .NET; – Je hebt een HBO werk- en denkniveau; – Jouw tech-stack bevat: .NET Core, ASP.NET, WCF, SQL, Azure (DevOps); – Agile/Scrum methodologie is jou niet onbekend; – Corporate ervaring is een pré; – Je spreekt vloeiend Nederlands en bent hier ook woonachtig.

Aanbod

Wat bieden zij jou? – (start)salaris tussen €4000 – €6000; – Direct een vast contract; – Lease auto waar je ook privé mee mag rijden; – 50/50 pensioenregeling (+ korting op zorgverzekering en andere privé verzekeringen) – 25 vakantiedagen; – Hybride werken en thuiswerkvergoeding; – 32 – 40 uur werken; – Bonusregeling o.b.v. prestatie: €500 – €2500; – Eigen academy via waar je certificeringen kan behalen, opleidingen of cursussen kan volgen; – Telecommunicatieregeling.

Inlichtingen

Jasper van den Bergh +31 (0) 88 74 25 990

Sollicitatie

Jasper van den Bergh +31 (0) 88 74 25 990

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!