Senior Hardware Engineer – Nijmegen

Introductie

Ben jij een Senior Hardware Engineer op zoek naar een dynamische functie binnen de Industriële Automatisering? Lees dan verder!

Organisatie

Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die processen verbeteren. Dat is in een notendop wat onze opdrachtgever doet. Het netwerk van onze opdrachtgever telt wereldwijd 20.000 specialisten en 400 business units in 40 landen.

In Nederland bewegen 850 ondernemende professionals vanuit 22 business units de industrie. Deze opdrachtgever is een gevestigde naam binnen de IA. Ondanks haar grote omvang, kom je in een hechte club te werken. Naast hard werken, is er ook ruimte voor een gezellig praatje. Bovendien hebben collega’s veel voor elkaar over. Een dienst ruilen? Geen probleem! Dat is zo geregeld.

Functie

Je werkt zowel op kantoor als bij de klant. Als Senior Hardware engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van elektrotechnische oplossingen voor de klant. Door jouw technisch inzicht weet je de behoefte van de klant precies te vertalen naar een oplossing. Bovendien ben je op de hoogte van de actuele standaarden in de markt. Als Senior Hardware Engineer ondersteun je de Lead Hardware Engineer samen met de rest van het team bij de werkvoorbereiding en bij het opstellen van offertes. Jouw kennis houdt de markt in beweging!

Functie-eisen

Herken jij jezelf hierin?

* Een relevante, afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld Elektrotechniek of Industriële Automatisering);
* Kennis van Eplan Electric P8;
* Ervaring in de procesindustrie en paneelbouw engineering is een pré;
* Je bent bekend met de wettelijke richtlijnen, zoals laagspannings-, machine- en eventueel ATEX-richtlijnen
* Nederlands en Engels spreek en schrijf jij vloeiend.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Een fijne werksfeer en volop ruimte voor samenwerking waarbij jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Verder hebben ze persoonlijke begeleiding en opleiding hoog in het vaandel staan en zijn hier dus ook genoeg (doorgroei-)mogelijkheden toe.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* De salarisschaal loopt tot ongeveer €5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van je ervaring);
* De mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken;
* 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (38 totaal) en de mogelijkheid maximaal 15 dagen bij te kopen;
* Een vast contract;
* Lease-auto;
* Netto onkostenvergoeding & eventuele vergoeding voor cosnigatiedienst;
* Laptop en telefoon;
* Winstdeling 4 a 5% op jaarbasis;
* De mogelijkheid tot deelname in het bedrijfsaandelen plan.

Inlichtingen

Ben jij de Senior Hardware Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw cv. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robin Wedding via 06-27227065.

Sollicitatie

Robin Wedding
+31(0)6 27227065
robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp