Senior Fullstack Developer – Breda

Introductie

Heb je altijd al willen werken in een full servicebureau of willen werken in een project agency als fullstack PHP developer? Lees dan verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?

Deze jonge en snel groeiende organisatie in Breda (±70fte) is jaren geleden gestart met een concept waar diverse vergelijkingsplatformen onder vallen en waar consumenten terecht kunnen voor het vergelijken van offertes van bedrijven. Door effectieve online marketing in te zetten, zorgen ze ervoor dat ze de juiste leads aantrekken en vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Het is een data gedreven organisatie met een bottom’s up mentaliteit. Met andere woorden: het development team brengt de ideeën aan. Niet het management! Ondernemerschap staat centraal hier. Naast online marketing is dit bedrijf ook expert in Brabantse gezelligheid! Het multidisciplinaire team bestaat uit Het team bestaat uit een UX designer, fullstack engineer, front-end developer, product owner, back-end/DevOps engineers en een SCRUM master.

Functie

Wat ga je doen?

Als senior programmeur neem je het voortouw in het verder ontwikkelen van hun eigen CRM platform. Als fullstack developer ben je voornamelijk back-end georiënteerd en bepaal jij samen met de huidige senior developer de koers voor het software platform. Het werk is erg afwisselend. Zo help je mee aan de doorontwikkeling van het internationale platform (microservices architectuur), voeg je features toe en ontwikkel je nieuwe API’s.
Samen met het team steven jullie naar de beste oplossing voor optimale kwaliteit.

De organisatie is niet gebonden aan één techniek. PHP/Golang met Vue, React, MySQL, Kubernetes, Docker en Google Cloud worden het meest gebruikt, maar voor het beste resultaat een een optimaal product, wordt per project gekeken welk technieken het beste werken. Denk bijvoorbeeld aan Python, Django, ElasticSearch, Linux, AWS en Azure. Met andere woorden; er is ruimte om te ontdekken en af te wisselen zodat al jouw kennis en expertise als developer wordt aangeboord.

Functie-eisen

Beschik jij over?

* Minimaal vijf jaar ervaring met PHP en/of andere framework talen.
* Ervaring met het opbouwen van maatwerk applicaties from scratch.
* Je hebt ervaring met data storages, versie controle, testing & releasing.
* Een afgeronde hbo (bij voorkeur in de richting van IT).

Verder herken jij jezelf in deze omschrijving:
Met jouw bak aan ervaring heb je genoeg ontwikkelt, gezien en meegemaakt om een duidelijke mening te vormen en deze ook te laten horen. Je bent creatief, denkt oplossingsgericht en weet je collega’s te motiveren. Bovendien weet je als geen ander hoe je hoe je ideeën van de klant/gebruiker vertaalt naar een technische oplossing en kan je Agile werken.

Aanbod

Deze werkgever biedt jou volop ruimte, flexibiliteit en (doorgroei)mogelijkheden. Bovendien bevind het kantoor zich in de binnenstad van Breda op een schitterende locatie. Wanneer het weer mag, zal je de Brabantse gezelligheid ook na het werk ervaren.

Een beeld van de arbeidsvoorwaarden:
* Salaris €4.000 – €4.500 op basis van 40 uur (36 en 32 uur bespreekbaar) ⁃ Reiskostenvergoeding
* Pensioenregeling
* Studiemogelijkheden met een studiebudget
* Lunch geregeld door de zaak (tegen een kleine bijdrage)

Inlichtingen

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je cv naar onderstaande contactgegevens of klik op de ‘solliciteer nu’ button. Heb je eerst nog wat vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact op met Boyd Boom via 0625299901.

Sollicitatie

Boyd Boom
0625299901
Boyd@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Boyd Boom

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp