Senior DevOps Engineer – Amersfoort

Introductie

Ben jij een Senior DevOps engineer? Wil je inhouse werken aan gave opdrachten voor klanten bij een van de grootste Managed IT Service Providors van Nederland? Dan is dit een functie die je moet lezen!

Organisatie

Waar ga je werken? Zij zijn een van de grootste aanbieders van Secure Managed IT Services in Nederland (±300fte). Ze ondersteunen organisaties met hoge beveiligingseisen in hun digitale transformatie met innovatieve, klantgerichte IT-oplossingen in de cloud, outsourcing, managed hosting en Lango Workspace. Daarnaast leveren ze CI/CD, containertechnologie en ‘Stretched’ DevSecOps oplossingen voor softwareontwikkelaars. Met de nieuwste technologieën transformeren, beheren en beveiligen ze bedrijfskritische gegevens en applicaties voor toonaangevende klanten. Zo zorgen zij ervoor dat deze organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Hun diensten hebben impact op mensen, organisaties, en in veel gevallen onze samenleving. Dit bewustzijn heerst in alles wat ze doen. Vanuit hun kernwaarden toewijding, creativiteit, expertise en integriteit bouwen ze dagelijks aan een nauwe samenwerking waarin ze, samen met hun klanten, blijven groeien. “Nooit stoppen met leren” is hun motto en daarom bieden ze trainingen, meet-ups en evenementen om op de hoogte te blijven en nieuwe vaardigheden te leren.

Functie

Als Senior DevOps engineer bezit je een behoorlijke dosis technische expertise waardoor je goed de diepte in kan gaan bij eindklanten. Met een analytisch sterk karakter ben je in staat om overzicht te behouden. Bovendien leer je graag elke keer iets bij! De vraag is niet of je verder wilt in engineering, maar hoe je dat gaat doen. Binnen de projecten houd jij je bezig met CI/CD en microservices architecturen op basis van containers. Veel van hun klanten willen namelijk vaak releasen. En klanten die nog niet zo ver zijn op dit gebied, worden door jou meegenomen in de transitie richting DevOps en (Public) Cloud technologie! Je draait steeds grotere projecten, die steeds complexer worden en meer impact voor klanten hebben. Je ontwikkelt je verder door de diepte in te gaan met klanten, softwareleveranciers en natuurlijk je collega’s. Jouw toekomstig werkgever houdt je op hun beurt scherp met actuele cursussen en trainingen.

Functie-eisen

Met welke skill set vervul je deze functie het beste? Je voert zelfstandig projecten uit en stelt technische documentatie op. Je bent een resultaatgerichte teamplayer met integriteit, expertise en een hoge dosis creativiteit. Ook ga je met collega’s en klanten graag in gesprek over techniek, innovatie en slimme oplossingen. Verder heb jij: – meerdere jaren ervaring als Linux engineer (bij voorkeur in een enterprise omgeving; – minimaal een hbo denkniveau; – aantoonbaar ervaring met Kubernetes, Docker, Ansible en/of Puppet; – interesse in het ontwikkelen van CI/CD-oplossingen; – affiniteit of ervaring met Palo Alto en F5; – goede communicatieve vaardigheden om het gesprek met de klant aan te gaan over techniek, innovatie en slimme oplossingen;

Aanbod

Als collega binnen deze organisatie ben je geen nummertje. Ondanks hun omvang van 300 fte, is het namelijk altijd een hele familiare cultuur gebleven. Zij zien iedere collega als een essentieel onderdeel van een geoliede machine. Iedereen is gelijk aan elkaar! Het team van engineers waar jij onderdeel van maakt, wordt door de klanten geprezen. Dit komt niet alleen door de informele en persoonlijke manier waarop zij met de klanten communiceren, maar ook door de technisch hoogwaardige oplossingen die wij leveren! Wat bieden zij jou nog meer? – Salaris tot ±€5.750,- bruto; – Leaseauto (ook al is het intern); – Een vitaliteitsbudget (bijv. Voor de sportschool); – Eindejaarsbonus; – Opleidingsbudget; – Pensioenregeling (80% bijdrage werkgever); – Laptop en telefoon; – 32-40 uur; – 24 vakantiedagen – per 1/2 jaar niet ziek extra dag en dagen kopen mogelijk; – Mogelijkheid om 2-3 dagen thuis te werken.

Inlichtingen

Ben jij de Senior DevOps Engineer die we zoeken? Klik dan op ‘ik heb interesse!’ Voor vragen kan je altijd contact opnemen met Maurice van der Wal via onderstaande contactgevens.

Sollicitatie

Maurice van der Wal +31(0)6 21 22 03 27 maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!