Security Engineer – Randstad

Introductie

Wil jij werken bij een jonge, informele en ambitieuze consultancy partij met expertise op het gebied van cloud en security? Lees dan verder!

Organisatie

Deze informele, maar specialistische organisatie is opgericht in 2008 en ontstaan vanuit een ICT-opleidingsinstituut. Sindsdien is deze club uitgegroeid tot een zelfstandige, onafhankelijke dienstverlener gevestigd nabij Utrecht. Inmiddels werken er zo’n 55 fte verdeeld onder de focusgebieden cloud, open source, networking en security. Er heerst een relaxte sfeer waarin iedereen makkelijk benaderbaar is en zijn/haar mening kan uiten. Daar wordt ook daadwerkelijk wat mee gedaan!. Er is veel betrokkenheid bij de medewerkers en dat zie je terug in teambuilding & kennissessies, opleidingen en informele uitjes. Omdat deze organisatie is ontstaan vanuit een opleidingsinstituut, stimuleren en faciliteren zij ook veel op het gebied van zelfontwikkeling. Dit wordt gedaan aan de hand van trainingen/cursussen en uitdagende opdrachten. Je hebt zelf inspraak in wat je gaat doen, zowel inhoudelijk als logistiek. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar je huidige skills, maar ook wat je wil leren/ontwikkelen. Ze laten je geen cursussen volgen om er vervolgens niks mee te doen in de praktijk. Wat je leert moet je kunnen toepassen! Kenmerkend voor het bedrijf is dat er een technisch MT is dat bepalend is voor de visie. Het management staat daardoor ook dicht bij de Consultants. De cloud unit is een mix van high potentials en ervaren experts. Ze hebben goede connecties met Microsoft (ze doen ook projecten via Microsoft). Naast Microsoft, zijn ze partner van AWS en Cisco.

Functie

Je rol hangt af van jouw ervaring en interesses; Cloud Security Engineer, Pentester, Cyber Security Engineer, (Cloud) Security Architect, Security Manager, etc.. Je werkt aan stabiele opdrachten (al gauw een jaar), die qua inhoud uiteraard variëren. Denk bijvoorbeeld aan: het ontwikkelen/engineeren van veilige, vertrouwde systemen; het managen, optimaliseren en beveiligen van de cloud infrastructuur; uitvoeren van assessments en pentesten; analyseren en oplossen van security incidenten; onderzoeken van kwalitatieve security-oplossingen; beveiligingskwetsbaarheden identificeren en verhelpen; adviseren over security vraagstukken. Je kunt doorgroeien richting Subject Matter Expert, Techlead of Solution Architect. – Technologie | Methoden – (Afhankelijk van je rol en voorkeuren: je hoeft niet alles te kunnen en/of te willen) o.a. Burp, nmap, Wireshark, Nessus, Snort, QRadar, Wazuh, Osquery, GoAudit, Grapl, OSSEC, (Cloud) Security, DevSecOps, Azure, AWS, GCP, OpenStack, Ansible, Terraform, Cloudformation, CI/CD, Kubernetes, Docker, (Kali) Linux, OpenShift, Python, Bash, Windows, Powershell, VMware, (Cisco) Netwerken

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau; Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Security Professional waarin technische hands-on werkzaamheden een belangrijke rol hebben gespeeld; Minimaal één relevante hands-on security certificering, zoals OSCP, GIAC560/504/503 of je bent er mee bezig in een gevorderd stadium; CISSP is een pré, maar altijd in combinatie met een technische achtergrond; Je beschikt over kennis en ervaring in een security team; Je hebt bij voorkeur brede (security) kennis van: (web-)applicaties, netwerkinfrastructuur, SIEM’s etc. Je beschikt over de professionele instelling en de soft skills om succesvol als consultant bij onze klanten ingezet te kunnen worden.

Aanbod

een vast contract; een goed maandsalaris (€3.500 – €6.000 bruto); vakantiegeld (8,33%); 25 vakantiedagen; een leaseauto (€900,- incl. brandstof, €850,- voor elektrisch) of mobiliteitsbudget €850,-; pensioen; laptop; telefoon of vergoeding; de mogelijkheid 36 tot 40 uur te werken; flexibel/hybride werken.

Inlichtingen

Ben jij de Security Specialist die wij zoeken? Reageer dan via de ‘Meer informatie’ button. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal via onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Maurice van der Wal +31(0)6 21 22 03 27 maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!